Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#3 Wysłany: 14 Sierpień 2010, 15:43
Te nowe zabawki są super, mają na pokładzie DZIAŁAJĄCĄ BROŃ NUKLEARNĄ!!! Wystrzeliłem 1 pocisk bedąc 10km od celu i zniszczyło całą grupę uderzeniową Wczesniej wystrzeliłem gdy byłem 3km i oberwałem, byłem na powierzchni, Super to wygląda ... Mówie o 667A, Kampania super, zaczyna się w murmańsku
Powiem tak w filmowaniu nie jestem początkujący filmuje od 1997 r od kiezy zakupiłem pierwszą kamerę ale .... nigdy nic nie obrabiałem na kompie, jedynie w tym windowsowskim programie mowie marker, a ten filmek to na razie chciałem zobaczyć jak mi wyjdzie i zciągnąłem pełną wersję tego programu Fraps i dopiero teraz zacznę robić tak jak potrzeba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum