Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Upadek III RZESZY jest juz bliski. Duch i wola walki niemieckich wojsk jest jednak w dalszym ciagu duzy. Mimo, ze nie maja szans na wygranie juz tej wojny wciaz zolnierze slysza jeden rozkaz: WALCZYC DO OSTATKA SIL!!! Alianci chcac zadac ostateczny cios niemieckiej KRIEGSMARINE przgotowali wielka akcje, ktora ma na celu raz na zawsze unicestwic ich sily.
--ODPRAWA--
- strona NIEMIECKA: nasz kraj umiera, na zachodzie polaczone wojska BRYTYJSKO-AMERYKANSKIE- nacieraja na nasze pozycje i z kazdym dniem sa coraz blizej BERLINA, na WSCHODZIE bolszewicy takze wielkim walcem miazdza nasze wojska, jednak MY KRIEGSMARINE mamy nasze okrety zeby zadac bolacy cios ALIANTA, byc moze to jest nasza OSTATNIA WALKA jednak bedzie ona dlugo pamietana. Rozkaz brzmi: ZNISZCZYC WROGA!!
- strona ALIANCKA: niemcy trzymaja w portach swoje duze okrety, nasze lotnictwo nie dalo rady ich zniszczyc a KRIEGSMARINE stanowi realne zagrozenie dla naszego systemu zaopatrzenia. Zniszczyc wszlkie napotkane okrety KRIEGSMARINE
Strona NIEMIECKA:
BC Gneisenau
CA Prinz Eugen
CA Admiral Hipper
CA Admiral Scheer
CA Lutzow
CL Koln
U-3658
U-3568
U-3521
Alianci:
BB HMS Duke of York
CA HMS Norfolk
CA HMS London
CA HMS Sussex
CA HMS Devonshire
DD HMS Battle
DD HMS HMS Walker
Jak widac miejsc dla op sa tylko 3 ale zeby je wszystkie obsadzic, musi po stronie alianckiej plynac min. 5 osob w tym 2 na DD
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#4 Wysłany: 22 Październik 2010, 17:36
do soboty nigdzie nie dostanę Destroyer command ani silent hunter II, a najgorsze że miałem obydwie gry tylko że jedną komuś pożyczyłem i znikła a drugą kupel się bawił i porysował :[
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
#5 Wysłany: 22 Październik 2010, 17:45
Hunter_Silent13 napisał/a:
do soboty nigdzie nie dostanę Destroyer command ani silent hunter II, a najgorsze że miałem obydwie gry tylko że jedną komuś pożyczyłem i znikła a drugą kupel się bawił i porysował :[
Nigdzie??
Chlopie, allegro i w ciagu 2 czy 3 dni masz w domu
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#6 Wysłany: 22 Październik 2010, 18:02
no właśnie patrzyłem na allegro za destroyer command i nie ma :[, ale SH II jest zobaczymy
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
#8 Wysłany: 22 Październik 2010, 18:26
Od zawsze, bo nie wiadomo kto bedzie gral i ile osob bedzie gralo
#11 Wysłany: 22 Październik 2010, 18:56
PL_Marco napisał/a:
A moim zdaniem Przemek, jeśli ktoś się określi ze będzie, to
wstępnie można by mu przypisać jednostkę.
Nie bo nigdy nie wiadomo czy ktos bedzie, wlasnie przez takie wstepne okreslanie okazuje sie, ze babcia przyjechala albo nagle wylaczyli prad komus albo internetu zabraklo i zaczynaja sie problemy i roszady, kilk aminut przed gra rozdziali sie ludzi tak jest prosciej i bezpieczniej
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#14 Wysłany: 22 Październik 2010, 20:53
Jako że w końcu mogę zagrać w DC i SHII przez neta, też się piszę
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
#16 Wysłany: 22 Październik 2010, 22:09
Kzdy dzien jest dobry na testy ja jutro jestem caly dzien jak i w niedziele takze sluze pomoca
#18 Wysłany: 23 Październik 2010, 09:04
Pamietajcie max. 3 op bo tyle ich jest
[ Dodano: 23 Październik 2010, 11:04 ]
I bezwzglednie jedziemy na HAMACHI!! Wiec prosze, zeby kazdy zainstalowal
Qrcze, może ktoś wie gdzie mogę zakupić DC? Jak na razie po kilku nalotach w salonach Empiku i Saturn nie znalazłem oryginału. Niby Warszawa a nie mogę znaleźć psia mać...
Na Allegro cisza, na Amazonie to samo.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum