Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystkich zwolenników amerykańskich subów.
Raz na jakiś czas spotykam się ze stałym zainteresowaniem tematem rozgrywania patroli multi w SH4. Pomyślałem, że możnaby coś z tym zrobić i wymyśliłem coś takiego:
określmy proszę jeden dzień w tygodniu w którym pasjonaci SH4 mogliby zgłosić się do rozegrania patrolu sieciowego. W związku z tym macie tutaj prostą ankietę z określeniem jaki to miałby być dzień w tygodniu.
Myślę, że to dobry pomysł bo gracze walczący aktywnie o tonaż do rankingu SHIII a chcący też popływać w SH4 mogą sobie ustawić grafik rozgrywek
Ankieta ma możliwość określenia dwóch dni w tygodniu. W zależności od waszych opinii możemy wybrać jeden lub dwa dni w tygodniu dla rozgrywek sieciowych SH4. Godzinę takich spotkań możemy wstępnie ustalić zgodnie z rankingiem SHIII - czyli na 20:00.
Proszę Was o opinie i wypełnienie ankiety. Z góry dzięki za zainteresowanie
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
heh, myślę, że nie będzie problemu jak tutaj Ci to wypiszemy.
Ostatnia werjsa grywalna to zestaw:
- SH4 w wersji 1.4
- dodatek U-Boat Mission podnoszący SH4 do wersji 1.5
- Mod TriggerMaru Overhaul 1.62
- patch do Moda TriggerMaru podnoszący do wersji 1.63
- pakiet misji
Co do Trigger Maru to jest on do pobrania w sekcji Download (razem z patchem). Jeśli chodzi o pakiet misji to jak zgłosisz zapotrzebowanie to podeślę Ci na PW.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 28 Październik 2010, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#7 Wysłany: 29 Październik 2010, 20:54
PL_fox6 napisał/a:
Wtedy trzeba by doinstalować OM, a poprzedni ranking chyba się przekonał o stabilności tej konfiguracji modów w multi
Mylisz się Fox, SH4 nie umożliwia gry na ubootach na multi.
Operation Monsun umożliwia kampanię na Atlantyku, a ja korzystałem z bibliotek statków "europejskich" takich jak Victorio Venetto czy Tirpitz.
Co do stabilności, to w tymże pechowym okresie nawet gry na czystym 1.5 nie współpracowały, co zostało potwierdzone późniejszymi testami.
A na koniec: co to za avatar? Coś mi się kojarzy, ale...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum