Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Panowie, mam proźbe mianowicie czy mógłby mi ktoś tutaj podać jakie mody warto zainstalować itp itd
Bo jak przeglądam forum to napotykam sie na dziesiątki postów na temat np jednego moda i jego kolejnych aktualizacji ... pelno linków a większość nie działa
Więc jeśli można prosił bym o podanie jakie mody warto zainstalować i jeśli to możliwe to o aktualne linki do nich
PS. Zależy mi między innymi na podmianie głosów załogi na niemieckie, zmiany graficzne i interfejsu np widziałem mod dodający ikonki oficerów u dołu ekranu (jak we wcześniejszych częściach SH) itp itd niestety nie moge tych modów znaleść na subsim
Z góry dziękuje
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: P
#2 Wysłany: 27 Grudzień 2010, 13:27
Glosy - mod niekonieczny, reinstalacja gry z niemiecką ścieżką i bedzie git
Mordy oficerow - UI mod
+ w zasadzie warto wszystkie mody z przyklejonych tematow na tym forum
Ostatnio zmieniony przez Holman 27 Grudzień 2010, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Elek Pomógł: 2 razy Wiek: 70 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 101 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 27 Grudzień 2010, 18:38
Witaj
Nie musisz szukać modów na subsimie. Wszystko masz tutaj to forum jest skarbnicą do modów. Jeżeli chodzi o mody to główne masz w dziale o modach są doskonale opisane i można dopasować sobie do swoich potrzeb.
Niestety a może całe szczęście mody te są wciąż w fazie poprawiania i zdarza się, że w ciągu tygodnia pojawiają się nawet trzy nowe wersje.
Moim zdaniem podstawa to:
NewUIs_TDC_x_x_x_ByTheDarkWraith
Environment x.x MOD
IRAI_0_0_xx_ByTheDarkWraith
MightyFine Crew Mod
Wamphyri's Plane Mod
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum