Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kupiłem, zagrałem, gra niesamowita, jest dużoooooo bardziej realistyczna niż cod, tam możemy rozwalić kilkuset żołnierzy w otwartej walce, tutaj jest inaczej, 3 kule i koniec, same działania taktyczne, duży obszar działania, cała wyspa która ma 220km2, w każdej misji można ją zwiedzić Już w 1 części flashpointa dużym + była strefa działań. Walczymy oczywiście amerykańskim oddziałem, wydajemy mu proste, i zaawansowane rozkazy.
Gra opowiada o Rosyjskiej wyspie z dużymi zasobami ropy, zajętej przez Chińczyków.
Rosja nie chce otwartej walki na granicy, więc prosi USA o pomoc, i razem zdobywają wyspę.
Gra według mnie 9/10
Ostatnio zmieniony przez woonteerxd 8 Styczeń 2011, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Owszem, Gra dobra. Aczkolwiek nie udało się utrzymać klimatu z pierwszej części. Tam po prostu się to...czuło A strzelanie z AK-47 jest chyba najlepiej odwzorowane i podobne do realistycznego wśród wszystkich podobnych grach. Podobnie jest w America`s Army
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#5 Wysłany: 9 Styczeń 2011, 04:55
Od czasów kiedy Bohemia Interactive straciła prawa do marki Operation Flashpoint te symulatory ze stajni Codemasters przestały mnie interesować, od tego czasu gram tylko w gry Czeskich mistrzów tego gatunku czyli Operation Flashpoint: Cold War Crysis, Operation Flashpoint Resistance i ArmA II (+ w najbliższych planach kupienie dodatku ArmA II Operation Arrowhead)... Jak to kiedyś na Hyperze powiedział Tadeusz Zieliński, jeden z prezenterów przy recenzji Army i OPF:DR "[...] Te gry odróżniają prawdziwych mężczyzn od dzieci CoD'a[...]"
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#8 Wysłany: 9 Styczeń 2011, 17:22
Ta gra jest bardzo dobra, ale jedno muszę przyznać, według mnie OF Cold War Crisis był lepszy, jeżeli chodzi o klimat Pamiętam jak w to grałem zaraz po premierze
Ostatnio zmieniony przez woonteerxd 9 Styczeń 2011, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum