Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#4 Wysłany: 30 Styczeń 2011, 09:21
Wersja SH5 z patchem 1.2 nie jest dostępna w sieci publicznej.
Innymi słowy, aby zainstalować mod Multiple_UI należy posiadać oryginalną wersję gry i ściągnąć poprawkę - patch 1.2.
Swoją drogą - czy wyskakują Wam raporty z jakimiś błędami skryptów?
Okazuje się, że ten chyba najbardziej rozbudowany mod to najlepszy DRM...
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 30 Styczeń 2011, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#5 Wysłany: 30 Styczeń 2011, 09:44
Nie gram na patchu 1.2, gdyż przy zanurzeniu wyrzuca mnie do windy bez żadnego błędu, na 1.1 wszystko ok ale mody się walą, mam oryginał, bo już grałem z PS multiplayer sh5.
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#6 Wysłany: 30 Styczeń 2011, 11:39
PL_Andrev napisał/a:
Wersja SH5 z patchem 1.2 nie jest dostępna w sieci publicznej.
Innymi słowy, aby zainstalować mod Multiple_UI należy posiadać oryginalną wersję gry i ściągnąć poprawkę - patch 1.2.
Swoją drogą - czy wyskakują Wam raporty z jakimiś błędami skryptów?
Okazuje się, że ten chyba najbardziej rozbudowany mod to najlepszy DRM...
Andrev mam oryginała zobaczę czy zassało patha 1,2 i dam znać
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum