Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marcin
#1 Wysłany: 1 Luty 2011, 22:04 Wyszukiwanie okrętów
Witam w SH3 podczas patrolu jak został wykryty okręt to czas automatycznie schodził z przyśpieszenia i obsługa informowała o okrętach w pobliżu i na jakim kursie a tutaj w SH5 własnie wbiłem się w jakiś szwedzki okręt bo nie zostałem poinformowany o jednostkach w pobliżu.Co jest nie tak??Kwestia jeszcze kamery zewnętrznej jak się ją włącza i jeszcze w SH3 była opcja śledzenia torpedy i obserwacja przed samym uderzeniem w cel czy tutaj też jest coś podobnego??
Ostatnio zmieniony przez kapsel28 1 Luty 2011, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin
#2 Wysłany: 2 Luty 2011, 13:25
Jeszcze jedna kwestia a mianowicie jak obsadzić działo pokładowe bo do działka przeciwlotniczego mogę się dostać ale jak wydaję rozkaz do obsadzenia działa to nic się nie dzieje.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum