Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam was bardzo serdecznie.Na początku podziękowania za to że prowadzicie tak wspaniałą stronkę.Mam pytanie do Was,czyli speców w tej dziedzinie.Jak zrobić Emblemat,aby był widoczny na Multi?Oczywiście chodzi o SH3.Szukałem już wszędzie i nigdzie nie mogę znaleść.
Pozdrawiam Sewi.
Witam . Jesli chcesz mozesz taki emblem zrobic sobie od podstaw sam , ale tu mile bedzie widziane znajomosc gimpa lub photoshopa albo innego pragramu w tym stylu. Ja natomiast doradzal bym skozystanie z gotowych insygni . Niech kolega poplynie karjere , i po bodajze 2 patrolu bedzie mial mozliwosc zalozenia insygni na kiosku U-boota , i teraz wystarczy juz tylko wlaczyc multi i cieszyc oczy insygnia . Oczywiscie , jeski kolega ma na mysli poziom od latwego po trudny , bo z poziomu reala nie ma tzw." podgladu" na zewnatrz i nie nacieszymy oczu insygnia.
Jedną z metod, to otwarcie gry w trybie kariery - tu mam nadzieję, że już w niej masz emblemat - a potem nie wyłączając aplikacji, otwarcie gry w trybie multi.
Emblemat przechodzi i możesz się podobać innym graczom.
Pozdro Sewi
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
A i jeszcze jedno plikole z insygniami , ktore masz zamiar uzyc muszo posiadac inni gracze , albowiem wtedy tylko twoje oczy beda widziec insygnia na thurmie , a inni cos na zasadzie bialego pola w formie kwadratu .
#8 Wysłany: 20 Kwiecień 2011, 13:24 Flaga na Uboocie
Tak mozna umiescic flage na thurmie ale jest male ale , obecnie na zwykla wersje mozesz zalorzyc piekna flage ale tylko ty na niej bedziesz plywal bo jak ktos bedzie chcial z toba popykac to poleci az milo . Niezgodnosc pliku wykonawczego i po prostu takiego moda bedziesz musial miec ty jak i twoji koledzy z patroli. No i oczywiscie na zwykla wersje zalorzysz flage tylko i wylacznie na Uboocie VIIB. Pozwole sobie w tym miejscu zakonczyc , gdyz dalsze wyjasnienia wymagaly by zalorzenia osobnego tematu . A tak mniej wiecej to wyglada .
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#9 Wysłany: 20 Kwiecień 2011, 18:21 Re: Flaga na Uboocie
ORP Baltyk napisał/a:
Tak mozna umiescic flage na thurmie ale jest male ale , obecnie na zwykla wersje mozesz zalorzyc piekna flage ale tylko ty na niej bedziesz plywal bo jak ktos bedzie chcial z toba popykac to poleci az milo . Niezgodnosc pliku wykonawczego i po prostu takiego moda bedziesz musial miec ty jak i twoji koledzy z patroli. No i oczywiscie na zwykla wersje zalorzysz flage tylko i wylacznie na Uboocie VIIB. Pozwole sobie w tym miejscu zakonczyc , gdyz dalsze wyjasnienia wymagaly by zalorzenia osobnego tematu . A tak mniej wiecej to wyglada .
Skoro nie korzystasz z FF, proponuję założyćlink do słownika ortograficznego.
I co to "thurmie"? Piękna łacina?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#11 Wysłany: 21 Kwiecień 2011, 07:47
Dzięki plug-inom właśnie wygodniejszy jest FF. Jako że dość często posługuję się oprócz rodzimego języka także barbarzyńskim, mam dwa ortograficzne słowniki zainstalowane pod FF.
I to działa - bo wiadomo, że przy szybkim pisaniu posta pewne rzeczy, a szczególnie literówki, umykają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum