Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Czołem wszystkim. Zwą mnie Krzysztof, moja przygoda z zatapianiem alianckich statków zaczęła się gdzieś z parę miesięcy temu. SH bardzo przypadł mi do gustu, ale coś jednak zdaje mi się, że mistrzem w najbliższym czasie nie zostanę. Już niespecjalnie pamiętam jak na forum trafiłem (starość [14 lat], nie radość ), ale mam nadzieję, że w przyszłości sobie jeszcze razem popływamy, no i ktoś mnie nauczy jak w ogóle zniszczyć coś bardziej zaawansowanego od uzbrojonego trawlera
Charon.
sOnar [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 1 Maj 2011, 03:09
Witaj na forum. Pewnie, że się znajdą ludzie którzy Ci pomogą.
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#4 Wysłany: 1 Maj 2011, 09:24
Witaj na pokładzie Charon
Nic się nie martw nie jeden z nas zaczynał przygodę z SH jako "zielony", jednak z czasem z pomocą kolegów zostaniesz wyjadaczem. Zapraszamy na patrole to najlepsza forma treningu i nauki.
Zainstaluj Ventrilo tam zawsze ktoś jest więc śmiało pytaj zawsze otrzymasz odpowiedź,no i zawsze możesz popłynąć z kimś treningowy patrol .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum