Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 28 Czerwiec 2011, 21:30 Co daje dokładnie GWX 3.0
1. Widzialem gdzieś tu spolszczenie do moda, ale zapomniałem gdzie, a chyba opcja szukaj na tym forum nie istnieje- albo ja jestem ślepy- to drugie bardziej prawdopodobne.
2. Co dokładnie daje GWX 3.0 , oraz jego wcześniejsze wersje.
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
AD 1 - spolszczenie do GWX 3.0 nie istnieje. Były prowadzone prace w tym temacie, jednak na dzień dzisiejszy patch lokalizacyjny nie ujrzał światła dziennego.
AD 2 - GWX to ogromny mod wprowadzający na tyle poważne zmiany w grze, że ich wyliczenie zajmuje kilka stron A4. Proponuję odwiedzić oficjalną stronę The Grey Wolves (GWX) - znajdziesz tam wszelkie informacje na temat moda, zmian jakie wprowadza oraz instrukcję instalacji.
Na zakończenie powiem tak - zainstalujesz GWX i już nie wrócisz do podstawowej wersji SHIII
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#5 Wysłany: 29 Czerwiec 2011, 14:06
Co do spolszczenia, to ja jego używam, jest naprawdę dobre. Autor się cholernie postarał, nawet statki w książeczce są spolszczone . A GWX jest faktycznie cholernie wielkim modem, którego nie da się opisać na jednej stronie, osobiście, polecam.
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
@PL_Daritto autor wątku nie pyta sie czy jest oficjalne spolszczenie tylko czy jest spolszczenie i tak jak to pisze kolega wyżej nawet nazwy statków w książce są spolszczone.
Więc szacunek dla tego kto to zrobił bo to kupa roboty
Mod zrobił na mnie świetne wrażenie. Ale mam jedno pytanie- jest jakiś kompatybilny z GWX mod na okręty nawode, najlepiej jak dodatkowo jest kompatybilny z internetem.
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum