Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 5 Grudzień 2005, 22:09 Chcialem sie opisac.
Tak nazywam sie Meik, Andrzej Okoń
Jestem dzieciak ktory ma 12 lat. Urodzony 29.03.1993. Mieszkam w München(Monachium) w Bayern(Szwaby). Chodze do szkoly najwyszej w moim wieku. Znam/ucze sie 4 jezyki: Niemiecki, Polski, łacina i angielski. Chodze tez do polskiej szkoly, w co druga sobote. Lubie symulacje, pociagi, samochody. Czuje sie jako narodowity Polak
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#3 Wysłany: 6 Grudzień 2005, 10:20
NO ! TO MI SIE PODOBA, zwłaszcza, ze jesteś w wieku mojego młodszego syna.
Generał, tam u Ciebie jest w muzeum jest pirrwszy niemiecki U-boot-U-1 z 1901 r , pieknie poprzekrajany dla oglądania, uprzejmie proszę o nagranie z nim filmu, dosłownie każdej śrubeczki i nita, oraz wszystkich mechanizmów i widoków.
dzięki z góry
Masz dokladna nazwe tego muzeum ? Moze najwieksze muzeum w calych niemczech pod nazwa "Deutsches Muzeum", gdzie jest parowozow, i duzo samolotow ? Powiedz mi dokladna nazwe i sie tam moja cyfrowka zabiore.
Maniek, moja cyfrowka maxymalnie na gra 1:44 min. Ale mam kamere, ktora nagra 90 Minut. Moge to z tym sprzetem zrobic, problem w tym ze bede to wtedy mial w mini DV. Sa to bardzo male kasteki, i nie wiem jak bys mogl to otworzyc. Jeszcze jeden Problem, co jest jak bedzie zakaz ? Na lewo wtedy troche fotek zrobie, ale wiecej nie.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#5 Wysłany: 6 Grudzień 2005, 14:49
NO GENERAL teraz to wszczynamy procedure otrzesin zeby stal sie pelnoprawnym czlonkiem KLANU PS i bedziesz mial z przodu PL_
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#6 Wysłany: 6 Grudzień 2005, 14:51
zgadza się Generał U-1, stoi w "Deutsches Museum" w Monachium!.
kurde myśle, ze nie będzie problemów z filmowaniem.
co do odczytania filmów, to było by dobrzem gdybys przerobił nagranie na np. AVI i przesyłaół mi partiami.
pozdr
Pewnie do U-Boota wejsc nie mozna. To by film ktory ma 1.44 Minut starczyl. Musze sprawdzic dokladnie gdzie to w Deutsches Muzeum jest, bo bylem tam z 3 razy i nie widzialem zadnego U-Boota, ten Muzeum to jest wielki. Tata mi mowil zeby wszystko zobaczyc trzeba minimum z 6 godzim.
Wiesz jest ten oto problem.
Mam cyfrowke, ona maxymalnie nagra 1.15 Minut, i mam Kamere, ale problem w tym ze ona nagrywa na te male kasetki. Nie wiem bardzo jak zmienic to z kasetki na komp
Imię: Michał Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 329 Skąd: Mysłowice
#11 Wysłany: 6 Grudzień 2005, 21:21
Jeli moge w tym momentcie wtracic swoje nieco techniczne teksty:
W takim wypadku tylko to zrzucisz na HDD jak masz karte TV lub karte graficzna VIVO z wejsciem TV
Pozniej juz z gorki
[ Dodano: 10 Maj 2006, 18:25 ]
Jesli checie dokladnie wiedziec gdzie mieszkam, to prosze bardzo:
http://maps.google.com/?t...001665,0.003616
To zolte to jest piaskownica ktora widze przez okno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum