Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam, grywa ktoś jeszcze w ten wspaniały tytuł? Ostatni post widzę z kwietnia, także szalonego ruchu tutaj nie ma więc ze szczerymi chęciami chciałbym odświeżyć ten tytuł pozdrawiam
Grywamy, grywamy... Tylko misje, którymi dysponuję są przewidziane na pół nocy.
chciałbym wierzyć że pisząc "pół nocy" miałeś na myśli że to o dużo za mało czasu na jedną misję ale...
pół nocy to sporo czasu, mi to jak najbardziej odpowiada, przy dłuższej rozgrywce czuuuć ten klimat
chętnie bym zagrał lecz jest jeden szkopuł - nie wiedziałem jak zacząć ale przyznam że dopiero zaczynam (w sumie zaczynałem 2 albo 3 razy - ale metoda prób i błędów w tym symulatorze nie działa czekam do października - wtedy prawdopodobnie będę miał porządną instrukcję do gry) ... chciałem powiedzieć że dopiero zaczynam przygodę z tą grą oraz zapytać czy mógłbym liczyć na pomoc kogoś kto już ma jakieś doświadczenie? lubuję się w ciężkich strategiach a ten symulator to dla mnie cudo (czyt. prawdziwe wyzwanie) pozdr.
Imię: K Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 243 Skąd: 3miasto
#4 Wysłany: 5 Wrzesień 2011, 00:01
Tytuł nie umarł i nic takiego mu nie grozi.. na większości forów poświęconych DW ostatnio aktywność jest nieduża, ale nie dla tego że ludzie to porzucili, tylko uwaga większości skupiła się na tym:
w skrócie: jest to kampania multiplayer'owa, gdzie najaktywniejsze grupy ludzi grających w DW wspólnie uczestniczą w ogromnym "projekcie". Użyłem słowa "projekt" bo jest to twór oparty na bardzo rozbudowanym tle i pierwszy na taką skalę.. jak dla tego typu gier. Ma to wielki potencjał i wygląda na to, że twórcy przecierają szlak na dalsze tego typu rozgrywki.
Natomiast jeśli mowa o mniejszej skali rozgrywek.. one trwają rzeczywiście i tak zwykle długo -Matrose trochę straszy, ale rzeczywiście trzeba liczyć średnio od 2-4h. Dla mnie osobiście to nie problem, liczy się dobry scenariusz. A z Matrosem nieraz walczyliśmy do późna ..czasem do 5-ciu godzin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum