Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#2 Wysłany: 16 Wrzesień 2011, 03:44
Widziałem to dzisiaj na necie, zanim dodałeś i mówiąc szczerze to dla mnie to troche propagandowe, niepotrzebna reklama polskiej prezydencji w UE. Ale filmik ładnie zrealizowany i wiele ciekawostek
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Generalnie masz rację Reaven Tyle, że propaganda nie musi się zaraz kojarzyć negatywnie - zbyt często jest bowiem kojarzona ze niesławnym Josepfem. Tak naprawdę jest to świetne narzędzie socjologiczne
Mnie osobiście uderzyło to, że na dobrą sprawę każdy coś o Polsce wie, prawda? A to zawsze miło się odbiera. Nie wiem czy zwróciliście uwagę na wypowiedź Pottera (sorry, jest to tak sławny aktor, że imienia i nazwiska nie kojarzę...:P <złośliwość>). Wiedzieliście o tym? Znaliście genezę naszego salutu oficerskiego?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 16 Wrzesień 2011, 09:04, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#4 Wysłany: 17 Wrzesień 2011, 11:28
jak się komuś za coś zapłaci to wszystko powie i będzie znal historie każdego państwa co do filmiku to fajnie zrobiony ale uważam ze to nie są ich prawdziwe wypowiedzi mogę się mylić oczywiście
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
jak się komuś za coś zapłaci to wszystko powie i będzie znal historie każdego państwa co do filmiku to fajnie zrobiony ale uważam ze to nie są ich prawdziwe wypowiedzi mogę się mylić oczywiście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum