Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 112 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 7 Czerwiec 2005, 13:11 witam szanowne towarzystwo
Czołem! Jestem Przemek z Krakowa - co prawda do morza daleko ale to w niczym nie przeszkadza by się nim fascynowac. mam 20 lat (Gott, jak ten czas leci), jestem studentem pierwszego roku (oby się na pierwszym nie skończyło), a moje hobby to Modelarstwo kartonowe i oczywiście II wojna a w szczególności jej najdłuższa bitwa...... i tu chyba nie odbiegam zbytnio od pozostałych forumowiczów 8) Co do orientacji w tajnikach komputerów to mam spore zaległości, więc nie bądźcie zdziwieni jak zapytam o coś oczywistego :mrgreen:
na Dzieńdobry to chyba tyle.
Pozdro, Bahr
_________________ Tuitio fidei et obsequium pauperum
Patryk [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 7 Czerwiec 2005, 13:30
Witam witam. Widze, że łaczy nas nie tylko niewielka odległość , ale również wspólne zainteresowania (modelarstwo kartonowe). Życze wielu wspaniałych chwil spędzonych na morzu...
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum