Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
1942.08.01 17:00
VIIC z 1941 weterani
czas gry: dwie i pół godziny!
Lotnictwo wykryło potężny zespół brytyjski kierujący się w stronę Gibraltaru. Zebraliśmy na jego trasie wolfpack. Szczęściem w nieszczęściu jest to, że odbierzemy ich w najpłytszym miejscu w okolicy...
Dobra. Do tego miejsca (został Serwer1, oraz patrol 8 [i dalsze]) doszedłem z tabelką. A więc już w sobotę pierwsza tabela. (i mam nadzieję, że nie ostatnia). Postaram sie też w sobotę popływać, bo mam już wolne.
Taki mały post informacyjny z prośbą o szybsze uzupełnienie raportu
1942.08.01 17:00
VIIC z 1941 weterani
czas gry: dwie i pol godziny!
Lotnictwo wykrylo potezny zespol brytyjski kierujacy sie w strone Gibraltaru. Zebralismy na jego trasie wolfpack. Szczesciem w nieszczesciu jest to, ze odbierzemy ich w najplytszym miejscu w okolicy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum