Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wojna na Pacyfiku to nieustajace pasmo zwyciestw cesarstwa Japonii.
Polaczone floty admiralow Nagumo i Ozawy wplywaja na Ocean Indyjski.
Aby zapobiec ekspansji Japonii, Brytyjczycy wysylaja swoje sily uderzeniowe na nowy teren dzialan.
Rozkazy:
Nowo sformowane wilcze stado moze wreszcie pokazac swoje sile.
Bytyjczycy musza wiedziec ze i tu czai sie potega Kriegsmarine.
Naprzod!
PL_Andrev
W patrolu udzial wzieli:
janko175 - SURV • Repulse Class "HMS Warspite" - 36 360
---------------------------------------------------
Razem: 36 360 BRT
PL_Lutjens - SURV
tunio100 - KIA
huntersilent13 - KIA
Po kolejnych problemach z Tungle udało się wypłynąć . Tunio hostował .
Cóż .... operacja zakończyła się połowicznym sukcesem . Grupa bojowa złożona z pancernika ,lotniskowca i kilku krążowników wyszła bez większego szwanku po spotkaniu z nami . Mnie o mało nie staranował jeden krążownik .Za to najlepszy kąsek wpłynął prosto pod wyrzutnie i trzy celne torpedy zakończyły jego rejs. Nie pozostawało nic więcej jak zmykać z tego akwenu . W prawdzie zostałem wykryty przez jednego DD ,z którym sobie łatwo poradziłem I to by było na tyle . Mam wrażenie ,że ta grupa bojowa była zbyt słabo obstawiona ,albo miałem akurat takiego farta i przednia eskorta popłynęła męczyć Huntera i Tunia .
SH3Img@23-4-rank.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 76.52 KB
SH3Img@23-4-szczeg.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 85.82 KB
SH3Img@23-4-nie zaliczony dd.jpg prawie mnie wykrył.
Plik ściągnięto 12 raz(y) 37.69 KB
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#2 Wysłany: 24 Kwiecień 2012, 17:49
Ja długo trzymałem ale moi mechanicy na 322 metrach odpuścili już sobie, wiedzieli co ich czeka.
Bardzo zaskoczył mnie fakt że moja puszka wytrzymała takie ciśnienie
1.JPG patrzeć na głębokość!!!
Plik ściągnięto 20 raz(y) 143.91 KB
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum