Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam , zacząłem wrzucać swoje misje do sh 3 na mój profil na chomikuj , jeśli komuś by się nudziło , to zapraszam do zagrania w nie , codziennie będę wrzucał nowe misje. Nie są to jakieś specjalnie trudne misje ale mam nadzieje że się spodobają , pobieranie ich jest w 100 % darmowe
krytyka mile widziana , dzięki niej będę wiedział co mam poprawić.
Pozdrawiam
_________________ ProGrin
Ostatnio zmieniony przez ProGrin 30 Maj 2012, 20:28, w całości zmieniany 2 razy
nie mam nic przeciwko dodania ich do pakietu , lecz na razie stoję z robieniem misji , ponieważ , nie za bardzo wiem pod jaki dodatek do sh 3 je robić , dlatego bardzo bym prosił o pomoc w tej sprawie .
Pozdrawiam
[ Dodano: 8 Czerwiec 2012, 16:46 ]
albo napisz mi na gg 41077208 , podpisz sie jako ze jestes z ps .
_________________ ProGrin
Ostatnio zmieniony przez ProGrin 7 Czerwiec 2012, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum