Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł
#1 Wysłany: 22 Sierpień 2012, 11:22 Witam po latach
Witam po latach, Panowie Tak sobie przypomniałem o was wczoraj wieczorem i pomyślałem, że zaglądne popatrzyć co słychać... Widzę że Przemo dowodzi, nieźle. Widzę że Raven zagląda, Bolo, nawer Prien. Ile to już lat chłopaki? Kiedyś na stronie klanu ktos zrobił fajną hsitorię. Teraz strona umarła, a szkoda. W która część teraz grywacie? 5-kę? Pozdrawiam wszystkich cieplutko.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#2 Wysłany: 22 Sierpień 2012, 13:40
Witam, co prawda mnie jeszcze tu nie było jak ty byłeś ( albo nie kojarzę) ale bardzo miło witamy!!!
W 5 nie gramy, bardziej w 3
No i w world of Tanks :p
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 22 Sierpień 2012, 13:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum