Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam
Wielu z was jeszcze pamięta mój filmik promocyjny Polishseamen sprzed 3 lat ( http://www.youtube.com/watch?v=hC58C_6ZPKY ). Był to początek mojej pracy z montowaniem, teraz postanowiłem wrócić do korzeni, stworzyłem kolejny mini promocyjny filmik Polishseamen, jest on w wersji beta, więc jeżeli macie jakieś pomysły, piszcie co mam poprawić ( http://www.youtube.com/watch?v=mdzCM_wj3bc ). Filmik nie ustrzegł się problemów, takich jak problemy z nagrywaniem w SHIV, i problemy z roździelczością w SHIII jako że film jest w HD. Do finalnej wersji postaram się coś z tym zrobić, tymczasem łapcie wersje beta, oceniajcie, i mówcie co poprawić. Pozdrawiam PL_woonteerxd
Bardzo mnie podobało się z tym rzucaniem bomb głębinowych w SH3.. Ten najazd kamery przy rzucie bomby wyszedł bardzo fajnie. Choć powiem, ze 1 rzecz bym zmienił... Z tego co pokazałeś ktoś mógłby zrozumieć, ze to gra o okrętach (ten pojedynek artyleryjski)... Początek pokazania SH3 za bardzo eksponuje okręty 2 stron.
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#5 Wysłany: 3 Grudzień 2012, 15:43
nie jestem przekonany co do proporcji - tzn. nadmierne eksponowanie tematu SH4 i 5
wiadomo - teoretycznie klan jest o wszystkich symulatorach podwodnych, ale w praktyce to w SH3 gramy i można tym intrem kogoś delikatnie w błąd wprowadzić
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#6 Wysłany: 3 Grudzień 2012, 16:01
SHIII jest najmniej, przez jego problemy natury technicznej = roździelczość... Jakość nagrywania w SHIII, zresztą jak sami widzicie, do najlepszych nie należy, i tak muszę wybierać momenty, w których wydaje się że jest trochę ostrzej, i tuszować niedociągnięcia roździałki, jest na to jakaś rada? Na zmianę rozdzielczości i tekstury w wysokiej jakości?
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#7 Wysłany: 3 Grudzień 2012, 21:00
Przydałoby się wrzucić jakiś fragment z multiplayera . Konwój otoczony prze atakujące ubooty (mogą być z sygnaturkami ) ,żeby było wiadomo ,że to multi.
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#8 Wysłany: 3 Grudzień 2012, 21:50
Myślę że sygnaturki popsułyby klimat, więc to raczej odpada, ale dzięki za radę. O efekty też się nie martwcie, tylko mówcie co zmienić, kolory gdzieś są niewłaściwe? starałem się do każdego filmiku odwzorować jak najlepszy kolor by oddawał klimat, może sh3 dać bardziej żywe ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum