Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Morze Śródziemne nie jest dla nas zbyt gościnne. Ciągłe alarmy wykańczają załogę. Włoskie lotnictwo namierzyło ogromny konwój kierujący się na Maltę. Koniec laby przy wysepce. Czas na łowy!
#3 Wysłany: 26 Październik 2013, 05:50 Patrol nr 26 - "Demony i blyskawice"
Patrol nr 26 - "Demony i blyskawice"
Cytat:
"Demony i blyskawice"
U-BOOTY: VIIB (1939) - Zawodowcy
CZAS MISJI: 2 godz.
03/07/1940 - Godzina 01:30
Pierscien wokol Wielkiej Brytanii zaciska sie niczym petla na szyi. U-booty wybieraja teren swoich lowow z coraz to wieksza bezczelnoscia, atakujac flote handlowa coraz blizej jej portow macierzystych. Admiralicja brytyjska calkowicie nie przygotowana do takiego sposobu walki nie dysponuje dostateczna liczba niszczycieli mogaca zapewnic bezpieczenstwo swoim okretom. Bristol i Liverpool sa portami, z ktorych wyplywa najwieksza liczba statkow a eskorty jest ciagle za malo...
ZADANIE: na trasie do portow Liverpool i Bristol kursuje ogromna ilosc statkow z zaopatrzeniem - atakujcie wszelkie wrogie handlowce. Czesto pojawiaja sie tez tam wieksze okrety wojenne. Musicie takze uwazac na jednostki panstw neutralnych. Pamietajcie iz za zatopienie jednostki neutralnej grozi rozstrzelanie... Powodzenia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mission by SD_whiskey111
W patrolu udział wzięli:
PL_Oyama - KIA
PL_Kanaron - KIA
PL_U-55 - KIA
_________________ "I choćby mnie goniły niszczyciele i zmuszony bym był zanurzyć się na 250 to zła się nie ulęknę , bo ty jesteś ze mną".
Zaraz. A gdzie ten patrol, co U-55 natrzaskał około 40k? Mówił, że miał to być ranking, tylko przez ten błąd, że myśleliście, jak 2 raz jest misja, że to nie rank, to nie pisaliście.
Poza tym, tylko jedna była płynięta dotąd.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#6 Wysłany: 26 Październik 2013, 10:05
Tam ja też zatopiłem 8,5k ale postanowiliśmy nie pisać z tego rapka bo skoro powtórzony to i tak by się chyba nie liczył.
Miałem go wczoraj napisać, ale:
-nie mam tabelek bo zostałem zatopiony
-po tabelki wczoraj się nie zgłosiłem bo praktycznie czasu na kompie nie maiłem, nawet wczoraj patrolu nie płynąłem
-a to wszystko dlatego, że mam przemeblowanie
#9 Wysłany: 29 Październik 2013, 19:28 Re: Patrol nr 26 - "Demony i blyskawice"
PL_Oyama napisał/a:
Patrol nr 26 - "Demony i blyskawice"
(...)
W patrolu udział wzięli:
PL_Oyama - KIA
PL_Kanaron - KIA
PL_U-55 - KIA
PL_Oyama napisał/a:
Patrol nr 25 - "Na obcych wodach"
(....)
W patrolu udział wzięli:
PL_Oyama - KIA
PL_Kanaron - KIA
PL_U-55 - KIA
Kanaronowi wydaje się, że tylko jeden płynął, a na pewno nie płynął trzech. Mogę dowiedzieć się, o co chodzi z tymi pozostałymi? W/g pewnego źródła c0de był wtedy, ale źródło pewności nie ma.
A Demonów i Błyskawic to wogóle nie ma w pakiecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum