Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Po pierwsze "Wszystkiego dobrego w nowym Roku" a dopiero teraz...
witam kolejny raz i tak prosto z mostu, znowu znalazłem trochę błędów i tak:
- okręty widma (pisałem o tym), brak marynarzy na mostku w wynurzeniu,
- brak działka pokładowego p-lot na nowym okręcie który otrzymałem za akcje wokół Anglii
- po zapisaniu gry w zanurzeniu, nowe uruchomienie to okręt na peryskopowej a ja na mostku krztuszę się wodą , jak by ktoś chciał zrzuty to dajcie znać.
_________________ Morze dużo daje lecz czasem zabiera.
Unikaj rutyny szczególnie na okręcie podwodnym- LZ.
dodam do powyższego jeszcze kilka ciekawych w/g mnie sytuacji:
- po wpłynięciu do zatoczki gdzie pełno płycizn fale są tak wysokie jak na pełnym morzu, zalewają mostek,
- druga rzecz to śledzące mnie okręty wojenne wroga, nie atakują tylko pływaja w pewnej odległości i ni jak nie można się ich pozbyć, zanurzenie 100m, silniki stop, kilka godzin w ciszy prawie na dnie a i tak nie można sie od nich odczepić,
- jeszcze jedna sprawa, jak płynę na zwiększonej prędkości (kompresja czasu) np.512 to nie mogę zmienić kierunku, ster nie reaguje.
Macie coś takiego u siebie?
_________________ Morze dużo daje lecz czasem zabiera.
Unikaj rutyny szczególnie na okręcie podwodnym- LZ.
dodam do powyższego jeszcze kilka ciekawych w/g mnie sytuacji:
- po wpłynięciu do zatoczki gdzie pełno płycizn fale są tak wysokie jak na pełnym morzu, zalewają mostek,
To jest związane z mechaniką gry akurat, która nie rozróżnia kształtu brzegu. Po prostu jest stan morza X, to fale mają wysokość i kształt Y. W SH3 i 4 to czasami można było zobaczyć, jak fala pojawia się na lądzie, gdzie było płytko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum