Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 280 Skąd: Katowice
#1 Wysłany: 1 Wrzesień 2014, 13:55 Problem z odpaleniem SH na win7 64bit w wyższej rozdzielczoś
Witam
po kilku latach i przejściu na win7, chciałem wrócić do klasyki gatunku czyli SH3 + GWX, niestety po zainstalowaniu ciągle wyskakuje mi błąd - can not ......... a gra działa tylko w rozdzielczości 1024x... co jest bardzo kłopotliwe. bardzo proszę jakąś dobrą duszę o pomoc
co robie
- instaluje SH3 PL wczesna wersja 1.2
- inst.patch 1.4 + poprawkę na SF
- inst. GWX 3.0
teraz przez jsgme instaluje mody na rozdzielczość, testowałem
- Conus' SH3GWXWS 2.3
- Van1920x1080
- spolszczenie od Olamagato
i nic mogę grać tylko w 1024 inaczej wyskakuje błąd - can not................
ktoś ma jakiś pomysł ????
ps. po odpaleniu moda -GUI GWX Classic 1360x768 gra działa poprawnie ale jak by się dało odpalić w 1920x1080
_________________ pozdr
Michał
Ostatnio zmieniony przez mike 1 Wrzesień 2014, 13:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum