Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 28 Sierpień 2015, 12:57 DW - 1 mój patrol multi - Battle of Isle
No i udało się wczoraj rozegrać krótką rozgrywkę w Dangerous Water.
Postawiłem sobie ambitny cel, być przeciwnikiem Grindlera i Pepe. .
Scenariusz ciekawy: mam ochraniać pacyfikujące wyspę jednostki przed atakami piratów i północno koreańskich marynarzy.
Zaczęło się ciekawie od urwania masztu radiowego w moim SSN Los Angeles
Ale potem już było bardziej profesjonalnie. . Ale tylko trochę. Próbowałem się zasadzić na koreańską fregatę. Niestety taktyka SH3, czyli podejść blisko do celu i zaatakować, będąc pewnym namiarów tutaj się nie sprawdziła. Zostałem wkrótce wykryty i zatopiony ... nowocześniejszą wersją "jeża" . Gdybym zdecydował się na atak 5 minut wcześniej ... to sytuacja mogłaby być inna
O oto mój kat:
Ale się nie poddaję, nauczyłem się sporo i mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Dzisiaj planujemy powtórzyć rozgrywkę, więc zapraszam chętnych.
dw1.PNG
Plik ściągnięto 10 raz(y) 809.28 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
- w skrócie: u niebieskich tylko jedna grupa - wychodząca z kierunku północnego względem sektora środkowego (grupa idąca z płn-zach została usunięta), u czerwonych obie grupy ale ze zmienionym składem (szczegóły jeszcze uściślę). W rozgrywce nie będą brały udziału fregaty FREMM, niszczyciele typu UDALOY ani lotnictwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum