Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 10 Październik 2015, 22:13 Small Bastion
A więc zaczęło się. Tym razem z Olkiem atakujemy Pepe, który chroni Udaloyem desantowce Yuting.
Uzbrojenie gotowe
W końcu udało się z Olkiem ustalić taktykę.
Problemem było to że dowództwo inaczej oznaczyło wyspy na moich, a inaczej na jego mapach. Przez to nie mogliśmy się zrozumieć. W końcu znaleźliśmy pomyłkę i rozpoczęliśmy polowanie.
Płynąłem kursem na NE i zająłem się misjami do SH3. W pewnej chwili usłyszałem głos Pepe "zaraz będzie bum". Hmmm o co chodzi ??? Szybko włączyłem grę a tu pingi i kaboom
dostałem i tyle. Uciekałem dalej, ale na nic się to nie zdało i kolejna torpeda mnie zatopiła.
Gratulacje
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum