Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Jest jeszcze trochę czasu więc dobór scenariusza pozostaje otwarty. W zasadzie są do przetestowania "Falklandy" ale też misja pod roboczym tytułem "Zatopić Echo II" powstała we współpracy mojej i U-96.
Możliwe też, że zagramy coś innego.
Tak czy inaczej osoby zainteresowane proszę o wpisywanie się na listę.
Minimalna liczba graczy: 4
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 15 Grudzień 2015, 17:06
Powinienem być ok 20:45
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 15 Grudzień 2015, 18:32
Ja mogę być
#4 Wysłany: 15 Grudzień 2015, 18:44
PL_olek0849 napisał/a:
Ja mogę być
Czy to oznacza, że równie dobrze może Cię nie być? Bo jeśli tak to nie wpisuję na listę graczy.
Najczęściej w scenariuszach nie ma górnej granicy ilości graczy. Jeśli przykładowo komuś zmieniły się plany na początek weekendu i nagle mógłby zagrać - niech wpada a jakąś platformę będzie można dostawić (najwyżej nie otrzyma komunikatów podczas gry ale to mały problem). Natomiast przy za małej liczbie graczy sesja się po prostu nie odbędzie.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#7 Wysłany: 17 Grudzień 2015, 15:50
Bede
_________________ capt. TUPOLOV commanding
pepe [Usunięty] Kommodore
#8 Wysłany: 19 Grudzień 2015, 23:02
Kolejny raz gra nie odbyła się z powodu braku graczy. Zamykam temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum