Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
PL_U-55 - KIA • M Class Destroyer "BR DD M Class#2" - 1 690 • Destroyer Hunt I "Hunt I Class#4" - 1 000 • A&B Classes Destroyers "A&B Class#4" - 1 350 • M Class Destroyer "BR DD M Class#3" - 1 690 • A&B Classes Destroyers "A&B Class#1" - 1 350
---------------------------------------------------
Razem: 7 080 BRT
+ uszkodzony C2
Zaczęliśmy grzecznie i kulturalnie na powierzchni. Płynę, płynę i wyszedłem na flankę konwoju. Na szczęście był wolny, więc udało mnie się od rogu wpłynąć i zaatakować liniowca, na którego chrapkę miał też Olek. Musiał zadowolić się mniejszym celem, po czym go wykryli w pobliżu Zbyszka i zatopili. Zbyszek podjął nierówną walkę z DD i zatonął po godzinie.
Ja w tym czasie byłem w środku i mogłem bezpiecznie torpedować. Posłałem na dno 2 Troopy, ustrzeliłem 2 Arrowy (1 uszedł, gdy brakło mnie torped) oraz 1 medium mercha. Ogólnie zmarnowałem tylko 3 torpedy (2 pudła i 1 co trafiła "niepotrzebnie).
Po potorpedowaniu opuściłem wolnego Arrowa, gdyż powoli zbliżał się do DDków, które szukały Zbyszka i uznałem, że nie ma co ryzykować czekania i dobicia z działa. Odpłynąłem.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#4 Wysłany: 26 Maj 2016, 10:12
Tabelka. Tym razem w odpowiednim czasie
PS: Finek, tym razem celowo nie przycinałem screena. Jak patrzałem na poprzednią tabelkę przyciętą to się wszystkie trzy jakby zlewały w jedną. Teraz widać dokładnie kolejne strony.
1t30.jpg
Plik ściągnięto 104 raz(y) 51.59 KB
2t30.jpg
Plik ściągnięto 89 raz(y) 58.88 KB
3t30.jpg
Plik ściągnięto 94 raz(y) 45.63 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_kanaron 26 Maj 2016, 10:16, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#6 Wysłany: 26 Maj 2016, 19:22
Nie tylko to wymaga poprawy, już kiedyś zauważyłem, że opcja edycji troszkę szwankuje (dlatego wszystko musiałem liczyć na kalkulatorze i zmieniać ręcznie w plikach z danymi gdy przypadkiem jeden patrol pominąłem).
Chciałem to naprawić, ale nie mogłem znaleźć pliku źródłowego. Podejrzewam, że kiedyś przy formatowaniu nie zgrałem go tylko sam plik .exe. Więc niestety nic nie jestem w stanie zmienić.
Ale w nazwie pliku zawsze piszę nr. strony i nr. patrolu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum