Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 9 Lipiec 2016, 21:03 Hit & Run - 2016-07-09
Krótka i nie do końca udana bitwa. Ja na śmigłowcu i Kyte na Perrym po jednej stronie. Zaś Andriej po drugiej na AKULI. Cel osłonić lotniskowiec ESSEX.
Kurs ustawiłem i wio:
Po dotarciu na miejsce i zapuszczeniu żurawia. Okazało się, że wrogie torpedy już płyną. A więc nie udało się zapobiec atakowi. Teraz tylko trzeba znaleść Akulę. Mam słaby sygnał, ale po drugiej stronie więc cała naprzód.
Mijam lotniskowiec który zmienia kurs. Może to zmyli wrogie rybki.
I znowu zatrzymuję się. Tym razem mam już silny sygnał.
Promuję link i przystępujemy do ataku. Kyte puszcza torpedy, i wysyła drugi śmigłowiec. Mamy go. I ... CRASH --> DW u Kyte wysypało się. Właśnie wtedy gdy zaczynała się akcja. Trudno. Ale i tak fajnie mi się latało.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 9 Lipiec 2016, 21:04, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 10 Lipiec 2016, 11:08
No właśnie nie była zlinkowana na początku i poleciałem w drugą strone. Dopiero po chwili udało mi się ją wykryć na kablu i podać namiar reszcie.
Co do dzisiejszej gry. Ja odpadami. Finał Euro jest dzisiaj :-) .
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum