Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
W wątku na subsim pojawiła się propozycja rozegrania dynamicnej kampanii. Dynamika by polegała na tym, że kolejne misje były by konstruowane w ten sposób, żeby zapewnić ciagłosć fabularną itp.
Nie jest to pomysł nowy - juz kiedyś taka kampania miała miejsce.
Wtedy nie brałem w tym udziału ale wiem, że nie wszystko wyszło całkiem dobrze - gracze trochę narzekali na stronę ekonomiczną (bo tam chyba uzbrojenie jak i lepsze okręty się kupowało za hajs.
Nie wiem, jaki pomysł przyświeca teraz ale autor wątku to osoba, która podobno ma doświadczenie w prowadzeniu takiej kampanii.
Na chwilę obecną w temacie sprawdzane jest ewentualne zainteresowanie takimi rozgrywkami. Należy po prostu się wpisać jako chętny i podać ewentualne platformy jakimi lubi się grać.
Uważam, że to dobra okazja do zagrania w DW a nieco innej odsłonie niż do tej pory. Dlatego piszę o tym tutaj.
Niech osoby chętne zapiszą się w tamtym wątku podając platformę, na której chcą grać. ja i Jacek już to zrobiliśmy ale potrzebnych jest więcej osób.
Wiem, że na PS nie wszystkich DW wciagnelo tak jak mnie i Jacka ale to naprawdę okazja, żeby zagrać coś całkiem innego. Z tego co mozna przeczytać przewiduje sie rolę dla "dowódców/oficerów". Nie ma podanych żadnych konkretów ale moze być ciekawie.
Nie chciałbym, żeby temat umarł zanim się zacznie pierwsza rozgrywka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum