Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 31 Grudzień 2016, 13:05 Co robię nie tak???
Zapodałem sobie mody TMO 2 plus update do niego 2.2 oraz Bigger Better Protractors wiadomo zainstalowałem JSGME w folderze z grą gdzie utworzono folder MODS wrzuciłem tam powyższe mody potem odpaliłem jsgme mody niby się aktywowały ale moim zdaniem nie działają. Nie wiem za bardzo jakie zmiany ma wprowadzić TMO ale Bigger Better Protractors ma wprowadzić kątomierze na mapie i to na pewno nie działa. Dodam że mam wersję oryginalną sh4 z modem 1.5.
Wypakowałem je do folderu MODS potem odpaliłem jsgms w którym kolejno zaznaczyłem te w lewym oknie i przerzuciłem jest strzałeczką do prawego okna czyli do modów aktywowanych.
Bigger Better Protractors działa sorry za wprowadzenie w błąd ale pomyliłem ten mod z innym chyba. Kątomierze działają jak trzeba ale mi chodziło o mod w którym na brzegu mapy są takie skale i jak przybliżysz swoją pozycje pojawiasię ruchomy kątomierz wskazujący nasz kurs, może mi pomożesz w jego zlokalizowaniu w sieci bo nie wiem jak on się nazywa. A jeżeli chodzi o TMO 2.0 to nie ma w jezyku polskim listy zmian jakie on wprowadza ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum