Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 6 Czerwiec 2017, 21:38 Panzerwaffe - lista dowódców
Oto bieżąca lista oficerów 3/174 Pz 1 Panzerdivision, która na bieżąco będzie aktualizowana o żywych i martwych
Oberleutnant Yannik Wunsch (Pepe) - czołg numer 310- KIA
Oberfeldfebel Rudolf "Rudi" von Amelunxen (PL_Jacek) - czołg numer 321 - żywy, Krzyż Honoru Bundeswehry
Feldfebel Kurt Knispel (PL_Olek) - czołg numer 322 - KIA
Feldfebel Franz von Kanaron (PL_Kanaron) - czołg numer 312 - KIA
Feldfebel Ralf Goferstein (PL_Gooferus) - PoW
Feldfebel Anne Bonny (PL_Anne Bonny) - czołg numer 311 - żywy
Feldfebel Cedrik Remus (Pingwin) - czołg numer 313 - żywy
W załącznikach (widocznych po zalogowaniu) są dwie karty dowódcy. Gotowa (tylko wypełnić informacje osobiste) i "do samodzielnego stworzenia".
Taką kartę proszę wypełnić, aby zgłosić dowódcę do gry
Karta dowódcy (gotowa).doc Tylko wypełnić dane osobowe
Kanaron. MEB oznacza, że możesz użyć punktu M, E lub B*... więc... wydałeś w zasadzie połowę punktów, które są do przyznania
I powiedz mnie, co Komunista robi w RFN? Bo Katowice są za żelazną kurtyną
Należy do grupy M i E, a więc można płacić M lub E Ja to tak rozumiałem, ale rozumiem swój błąd... Otóż, jest coś co napisałem tak, że można rozumieć na dwa sposoby. Więc poprawię (jutro, bo muszę w wordzie edytować, aby nie rozsypało się)
Jak w Czechach się spotkałem, że była cena w Euro, Złotówkach i Koronach. I nie musiałem płacić i Euro i Złotówkę i Koronę
A nie rozumiem o co chodzi ci ze Stalinogrodem.
Osoba, która mieszka w Komunistycznym kraju, jakim jest Polska Rzeczpospolita Ludowa (Miejsce zamieszkania: Katowice <= jak widać w 1985, to jest u Komuchów) ma służyć w armii zaplutego kapitalizmu? W tych potomkach SSmanów (jak Bundeswehrę określano)
Dobra, pomyliłem nieco historię To jutro wyślę na nowo
Zmiana miasta na jutro?
Olek napisał/a:
Dobra a jak sytuacja z umiejętnościami prowadzenia pojazdów latających, a właśnie jaka różnica między Samolotem a odrzutowcem
Że ty lubisz samoloty, a nie odrzutowce
Inaczej mówiąc: Samoloty to to, co ma głównie napęd tłokowy lub szybuje. Także te turbinowo-tłokowe. Ogólnie śmigło i latasz.
Odrzutowce, to ciut inna para kaloszy. To to, co ma napęd odrzutowy (i zwykle bez niego nawet szybować nie potrafi).
Czyli taki Tornado to odrzutowiec, a taka Cesna 172 to samolot. [/quote]
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#18 Wysłany: 7 Czerwiec 2017, 21:18
Rudolf "Rudi" von Amelunxen
karta losowa.
Niestety nie mam czasu by do tego przysiąść. Zdaje się na los.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum