Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 19 Lipiec 2017, 23:16
Kurcze, raczej na mnie nie liczcie w ten piątek
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Mógłbym spróbować sil w mp, ale tylko jakimś subem.
W DA gram od jakiegoś tygodnia na dodatku RA 1.42,
obczaiłem wszystkie systemy, ale mimo wszystko można mnie nazwać noobem.
I jeszcze taka kwestia, że mam beznadziejny internet, tak raz na parę godzin potrafi przerwać, a czytając o mp w DA, podobno potrafi to rozwalić wszystkim sesje, wiec nie wiem, czy jest sens.
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#5 Wysłany: 23 Lipiec 2017, 15:02
Widzę, że bitwa była ciekawa. Szkoda że doszło do zgrzytów między Wami.
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#6 Wysłany: 23 Lipiec 2017, 16:28
Pepe. Przepraszam, wiem zawaliłem po całości, nie poszło o złe uzbrojenie, bo to bym przeżył i jakoś dałbym sobie rady, problem się pojawił ponieważ w ogóle nie mogłem walczyć, do tego nie wiem czemu chociaż nie kazałem dać całej wstecz to jednak wyszło na to że coś się spieprzyło w grze. Niby nie ma wytłumaczenia, ale cóż, poprostu miałem gorszy dzień i liczyłem trochę na to że gra będzie z punktu współpracować.
Przepraszam jeszcze raz, jak by co narazie nie będę się pojawiał na forum w ramach wyjazdu do dziadka, poza tym muszę sobie także odpocząć od internetu więc akurat wszystko się zgra w czasie, życzę wam miłej zabawy w następnych grach, mam nadzieje że jak wrócę od dziadka to uda mi się wszystko na spokojnie ogarnąć z grą, oraz pogodzić z tobą Pepe.
#7 Wysłany: 23 Lipiec 2017, 16:52
A ja żałuję, że w takiej fajnej batalii nie brałem udziału :-(
Niestety siła wyższa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum