Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ja i kolega Shaman zagraliśmy przeciw Spaz i Pepe.
Wychodząc na pozycje złapałam słaby namiar na Alfe. Niestety w tym czasie góra lodowa zaatakowała Shamana skutecznie go zatrzymując . Tak wiec z zostałam sama przeciw dwóm bardzo dobrym graczom. Namiar znika a ja zaliczam disconneta.
Jako kolejną odpaliliśmy Cagliari Morning Coffee.
Tym razem zagraliśmy w piątkę. Ja z Shamanem po stronie red. Przeciwnicy mieli przewagę liczebną
Powoli wychodząc na pozycje i monitorując łapie kilka kontaktów 2 niezidentyfikowane oraz Perry AI. Niestety tradycji stało się zadość i dno atakuje Shamana tak że na placu boju zostaje znowu sama . Nie pozostało mi nic innego jak zaatakować namierzone cele. Chwile później Spaz zostaje skutecznie zatopiony Sizzlerami. W powietrze lecą kolejne Rakiety i jakimś dziwnym trafem hello z Perrego znika?! Następne rakiety idą w powietrze a Pepe ląduje na dnie .
Gre uznaje za bardzo udana mimo remisu uznaje że wygrałam bo zatopiłam dwóch bardzo dobrych graczy .
Dziękuje wszystkim za bardzo fajna zabawę i do następnego razu.
_________________ Bycie szczerym możne nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale zawsze da Ci tych prawdziwych.
Ostatnio zmieniony przez PL_Anne Bonny 11 Marzec 2018, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum