Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Niestety nie poszło mi dobrze. Do dyspozycji pozostał mi tylko Viking, a na latadłach słabo gram.
Pozrzucałem trochę boi
starałem się wyśledzić przeciwników
ale niestety dostałem w d... od Udaloya i skończyło się granie.
Misja trwała dalej. Mam nadzieję, że PL_Goferus i Anne Bonny odegrają się za mnie.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Scenariusz grany po raz pierwszy mimo mojego sceptycznego nastawienia okazał się być bardzo fajny.
Zaczynam płynąc i staram się wyszukać przeciwnika , niestety moje sonary nie za bardzo chcą ze mną współpracować, jednak wykrywam słaba 50.
Pozostało tylko oczekiwanie na pozwolenie rozpoczęcia ataku, chwile później takowe się pojawia i puszczam swoje 89 na cel który potwierdza Gooferus i Pepe.
Okręt widmo dostaje , wiec zaczynamy poszukiwania. W miedzy czasie Pepe ginie. Przeciwnik strzela rakietami niestety( jak dla kogo ) zatapiając swojego gracze . Kayt proponuje zakończenie rozgrywki wskazując na nasze zwycięstwo.
Dziękuję wszystkim i do następnego razu.
_________________ Bycie szczerym możne nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale zawsze da Ci tych prawdziwych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum