Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Rozegraliśmy w miarę szybka ale i zarazem bardzo ciekawa misje.
Niestety mój Kilo startował na bardzo płytkich wodach i momentami czułam jak dno się o mnie ociera dla większości 4 metry pod kilem to duuuuuużo miejsca ale dla mnie to zdecydowanie niewiele.
Trochę mi zajęło spłyniecie na głębsze wody wiec wykorzystałam ten czas na namierzenie przeciwnika
Po skrzyżowaniu namiarów z Goofem udało się w miarę precyzyjnie ustalić pozycje wroga niestety trochę dla mojego Kilo za daleko.
Mój TMA też jakoś też odmawiał mi posłuszeństwa na początku
Strzeliłam CLUB SSM ale oczywiście zostały zestrzelone oraz zdazyłam wystrzelić jeszcze TESTY ale zostałam trafiona i niestety brak możliwosci sterowania nimi sprawiło ze nic nie znalazły
Jak to czasem bywa zostałam upolowana .
Dzięki za fajną grę i do następnego razu.
_________________ Bycie szczerym możne nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale zawsze da Ci tych prawdziwych.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 28 Wrzesień 2018, 15:58
Cieszę się że zagraliście moją misję .
O jednej rzeczy mogliście nie wiedzieć lub też nie skorzystaliście (patrząc na opis). Gdybyście mając pozycję przeciwnika promowali kontakt przez radio, to do walki włączyło by się AI - a ta ma odpowiednią siłę ognia.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum