Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 10 Marzec 2010, 21:23
Zgadzam się, co na pewno wyszło Ubisoftowi to modowalność gry i w tym cała nadzieja.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Michał
#5 Wysłany: 10 Marzec 2010, 23:51
Zdecydowanie jeden z najprzydatniejszych modów. Mam tylko problem z uzo... Podczas używania peryskopu mod działa jak marzenie ale podczas patrzenia przez UZO wskaźnik "rozpiętości salwy" chowa mi się za brzegiem wizjera tak że widzę raptem jego jakieś 30 - 40%. Ktoś ma pomysł co to powoduje?
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#8 Wysłany: 11 Marzec 2010, 08:00
PL_Storm87 napisał/a:
Wasz entuzjazm zdaje się jednak potwierdzać, że gra na czysto jest niedorobiona.
Ja gram jak na razie bez modow i jest dorobiona, kwestia przyzwyczajenia, gram kilka godzin dziennie i jest OK
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#9 Wysłany: 11 Marzec 2010, 08:14
PL_Storm87 napisał/a:
Wasz entuzjazm zdaje się jednak potwierdzać, że gra na czysto jest niedorobiona.
Tak, PL_Storm87, masz niewątpliwą rację. Gra jest niedorobiona. Ale nasz entuzjazm budzi nie to że gra jest niedorobiona ale jej wysoka modowalność:
- zegary kontrolne z SH4
- kontroler rozpiętości salwy
- poprawa dymów ze statków
A gra ile ma... tydzień?
Ten egzamin producenci zdali na piątkę.
Szczerze mówiąc to jestem zaskoczony na plus - myślałem że z tą modowalnością będzie znacznie gorzej.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#10 Wysłany: 11 Marzec 2010, 11:21
PL_Andrev napisał/a:
PL_Storm87 napisał/a:
Tak, PL_Storm87, masz niewątpliwą rację. Gra jest niedorobiona. Ale nasz entuzjazm budzi nie to że gra jest niedorobiona ale jej wysoka modowalność:
- zegary kontrolne z SH4
- kontroler rozpiętości salwy
- poprawa dymów ze statków
A gra ile ma... tydzień?
Ten egzamin producenci zdali na piątkę.
Szczerze mówiąc to jestem zaskoczony na plus - myślałem że z tą modowalnością będzie znacznie gorzej.
I ja się z tego bardzo cieszę ale i trochę smucę. Cieszę się, że niedługo będzie tak dobrze, że opłaci mi się ją kupić. Natomiast martwić powinno to, co już dawno przewidziałem - że twórcy wypuszczą niedopracowanego gniota wiedząc, że fani będą odwalać za nich brudną robotę.
Imię: Kiszony
#12 Wysłany: 12 Marzec 2010, 00:55
ee dajcie po polskiemu
bo stoję na 4 stepie i nie czaje co dalej
[ Dodano: 12 Marzec 2010, 01:41 ]
o już lepiej ale 6 step co jest nie tak
"przerób nazwę "I170" na "I174" i wklej cztery poniżej bloki przed tym I174 ale te bloki to I166, I167, I168, I169
jak one mogą być przed blokiem co przerobiliśmy nazwę na I174 będą nie po kolei !
[ Dodano: 12 Marzec 2010, 01:45 ]
z tego wygląda ze nawet teraz nie będzie I170 bo go przerobiliśmy na I174 i co dalej? hlp
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum