Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Heh, tak, napociłem się. Na samym początku patrolu miałem małe starcie z samotnie płynącym DD - po tym jak go zaatakowałem, a on wymanewrował torpedę siedział mi na głowie około 9 godzin...
Ogólnie patol bardzo długi jak na realia amerykańskie - zajął mi dokładnie 47 dni (w grze - żeby nie było że płynąłem patrol ponad miesiąc hehehe). Mój okręt wrócił do bazy z 27% uszkodzeniami kadłuba i jednym rannym majtkiem.
Aha, głębokość na której samoloty wroga nie są w stanie zauważyć suba to 50 metrów
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ogólnie w TMO 2.0 jest ...hmmm...ciężej.
To, co mam zainstalowane mam wymienione w opisie profilu - TMO 2.0 i dodatkowo Metric Nomograph. Tego ostatniego używam do pomiaru prędkości podczas śledzenia celu w trakcie zajmowania pozycji do ataku
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum