Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 136 Skąd: Dzierżoniów
#21 Wysłany: 25 Październik 2010, 22:56
Że tak powiem- nareszcie
Będę!!
Dawno tu nie zaglądałem, ale w sobotę się stawię (DC tylko na dysku niestety).
Swoją drogą to graliśmy już kiedyś tą batalię... Stare dobre czasy, gdy jako dowódca Devonshire'a patrzyłem jak (zdaje się) Marco wpada Duke'em na mieliznę
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Oj chyba ja to kiedyś wieki temu widziałem.
Ale wątpię czy ktoś to ma teraz. Kiedyś ktoś miał,
pamiętam, ale nikt na tym w multi nie grał,
bo i tak nie ma kiedy podziwiać widoków.
I zasadniczo gramy na wersji bez upiększaczy grafiki
bo podobno (tak mi zawsze mówili starsi koledzy)
że bardzo lagi się robią od ulepszonych efektów grafiki.
Jak się nikt nie odezwie w tym temacie
to proponuje na subsim poszperać.
Edit. Przemek pod pojęciem "duży peryskop" kryje się mod co podnosił
rozdzielczość grafiki w SH III z 800x600 na 1024x768.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 26 Październik 2010, 19:42, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Szymon
#25 Wysłany: 26 Październik 2010, 23:07
Tak, to było wieki temu .... i ta na długo przed tym jak niektórzy z naszego klanu dostali do testów SHIII. Duży peryskop to trzy pliki, które powiększają okular w peryskopie (shII) U96-Ty tego już nie pamiętasz?. Na szczęście Boolo znalazł odpowiedni plik i już hula :)Teraz tylko dograć niemieckie komendy i jest po staremu:) pozdrawiam
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#26 Wysłany: 27 Październik 2010, 07:33
Pamietam bo to ja sciagalem SH3 od rumunow do testow al enie pamietm tego duzego peryskopu bo nie gralem na takim modzie
Imię: Szymon
#27 Wysłany: 27 Październik 2010, 14:06
jak wrócę do domu zrobię zrzut ekranu i Wam pokaże. Była to jedyna dopuszczalna modyfikacja w grę w ówczesnych rozgrywkach i nie powodowała "krzaczenia"
[ Dodano: 27 Październik 2010, 22:15 ]
O to mi chodziło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum