Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#43 Wysłany: 13 Listopad 2013, 21:52
Nie, to to samo konto, rejestracja dla tych co w WT nie grają, a ja już SKOŃCZYŁEM misję ostatni czołg zniszczyłem przez taran, a w zasadzie rozbicie się obok niego (celowałem w innego ale mnie zniosło, ale i tak ostatni zniszczony)
Ostatnio zmieniony przez PL_kanaron 13 Listopad 2013, 22:02, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#44 Wysłany: 16 Listopad 2013, 14:43
Co mi się widzi, że raczej do zamkniętej bety się nie dostanę, bo to jest tylko SZANSA, a nie pewność. Dodatkowo zdziwił mnie fakt, że zniszczyłem 30 celów naziemnych w HB w pierwszym dniu, odznaczenie za wykonanie dostałem (tzn. była na złoto), a teraz wchodzę zobaczyć ile jeszcze celów powietrznych Niemieckimi maszynami zniszczyć i oznaka za pierwszy dzień jest na szaro, postęp to 0/60. Co to ma znaczyć? Że niby ja tu robię te misje, a one się same resetują???
A przy okazji trochę poczytałem i chyba coś kiedyś źle zrozumiałem: zamknięta beta ma wyjść z początkiem grudnia czy otwarta beta?? A jeśli zamknięta, to kiedy otwarta?
#45 Wysłany: 17 Listopad 2013, 09:31
Coś tu z tych ich misjami jest nie tak: lecę sobie Fw190 A-5, nikt mi chyba nie powie, że to nie jest Niemiecka maszyna, miałem fajną bitwę: przeżyłem, zestrzeliłem jeden samolot przy czym oberwałem w ster kierunku i wysokości (działały ale ledwo) i lewe skrzydło doszczętnie zostało podziurawione, ledwo leciałem, ale do bazy się dokulałem, były problemy z lądowaniem bo cały czas mnie znosiło, ale perfekcyjnie posadziłem samolot, naprawiłem się i poleciałem do wrogiej bazy po ostatni samolot, zestrzeliłem 2xAAA nad lotniskiem wroga, potem go dopadłem i skończyłem grę z 2 samolotami na koncie. Ile mi dodało w osiągnięciach?? NIC!! Przed bitwą było 8, po bitwie było 8...
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#46 Wysłany: 5 Grudzień 2013, 20:49
Rozpoczęły się zamknięte beta testy do czołgów. Dla posiadaczy wypchanych portfeli przewidziano opcję "wkupienia" się do bety (wraz z dwoma unikalnymi czołgami).
Otwarta beta być może rozpocznie się do końca roku.
#47 Wysłany: 8 Grudzień 2013, 17:18
I jak? Dostał się ktoś z was? Chciałbym zobaczyć jak WT GF wygląda na zamkniętej becie. Podobno jakieś zdjęcia i filmy wyciekły, ale dość szybko je usuwają...
#49 Wysłany: 8 Grudzień 2013, 17:34
Ja przeciwnie: z tej okazji przestałem grać w Wot'a Trochę szkoda mi Tigera II i zbadanej niemal całej linii niemieckich TD, ale jak uświadomiłem sobie ile czasu przez WoT'a straciłem i do tego zobaczyłem TEN FILM + przeczytałem jego Jedyny słuszny poradnik, wpis 10 + przeczytałem to co WG z nim zrobiło (post #15 poradnika), to ja dziękuję bardzo WG za ich politykę.
Ostatnio zmieniony przez PL_kanaron 8 Grudzień 2013, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
#51 Wysłany: 17 Grudzień 2013, 18:23
Kurka wodna... Się nad wyborem nie trzeba zastanawiać WG dobrze wie, że konkurencja jest lepsza to chcą na siłę utrzymać graczy przy sobie (bo chyba misja z prem. IS-6 jako nagrodą nie jest przejawem ich miłosierdzia). Są może jakieś zbliżone przecieki co do daty otwartej bety czołgów??
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#54 Wysłany: 27 Grudzień 2013, 16:05
wkleiłeś 2 razy ten sam link :p
chyba że to ( różne ) to tak dla domysłu że wcale nie są różne
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 27 Grudzień 2013, 16:06, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#58 Wysłany: 14 Luty 2014, 19:45
Osobiście nie gram (XP) ale z filmów wygląda dobrze. Generalnie na AB liczy się umiejętność dostrzeżenia / wykrycia przeciwnika - w HB dodatkowo samodzielnie należy określić kąt podniesienia lufy bazujac na znanej odległości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum