POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ankieta - w jakie symulacje zagrałbyś wspólnie na multi ?

W jaką grę grałbym wspólnie na multi ?
Silent Hunter 2 vs Destroyer Command
9%
 9%  [ 8 ]
Silent Hunter 3
29%
 29%  [ 26 ]
Silent Hunter 4
16%
 16%  [ 14 ]
Silent Hunter 5
11%
 11%  [ 10 ]
Dangerous Water
10%
 10%  [ 9 ]
World of Warships
16%
 16%  [ 14 ]
Inne (jakie ?)
6%
 6%  [ 6 ]
Głosowań: 44
Wszystkich Głosów: 87

Autor Wiadomość
sNr 
Stabsoberbootsmann

Kraj:
poland

Imię: Mrzygłód Bożywór

Ostrzeżeń:
 999/3/6
 #21  Wysłany: 7 Październik 2015, 05:51   

'te gry to dziecinada a nie symulatory'

niestety to fakt. to samo tyczy się g#$%nych WT, WOT, WOW... dla gimbusów to może być fajne i ich jarać jak podpalenie bąka przy mamusi - ale nie dla starych wyjadaczy :slabe

SH2 vs DC było cool jakby nie te haksy na dedeki co jak Cię przytulają - nigdy nie gubią.

SH3 rzeczywiście było optymalne ale pasowałoby wywalić wszelakie misje typu '4-debyls-myszyns' - czyli seria 'my U-bootami a pogłębiarka niestety za nami' kreujących warunki bojowe w których tylko kretyn by zaatakował a nie rozsądny dowódca okrętu podwodnego.
Można dać pożyć nieśmiertelnemu 'kiciakowi' i czekać wiosny na partię drugą tego dodatku.

SH4 jest jeszcze tematem do spekulacji bo ciekawa odmiana od błogiego syfu Atlantyku.

SH5 to już gender na morzu (super grafa - taka jak lubią obecnie zgimbusiałe gimbazy) i jak tego spróbowałem to po 20 minutach wyłączyłem i odinstalowałem bo mi się zbierało na soczystego parcha lewo na burt - a rzygać przecież w domu nie będę przez jakieś soczyste rumuńskie buraki.

pozdrawiam

PL_Cmd_Jacek 
Viceadmiral

Kraj:
poland

Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III

#22  Wysłany: 7 Październik 2015, 07:40   

Hej Mirko,

ta ankieta powstała właśnie po to by się dowiedzieć w co osoby które przeglądają te forum chcą grać - właśnie po to by nie popaść we stagnację.

Osobiście cieszy mnie to, że SH3 jest na topie. Dzięki temu wiem, że warto znowu wrócić do wspólnych patroli.

Co do DW to zapraszam do nas. Jest naprawdę inaczej, ale również bardzo ciekawie.

Co do WT, jak wiesz latam czasami i miewamy okazję się spotkać w przestworzach, tak więc do zobaczenia i uważaj na "szostą" :bokser:
ściana i tak zawsze swoje wie"

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Rafał; Finek

#23  Wysłany: 7 Październik 2015, 15:50   

Warto zwrócić uwagę na mocną pozycję WoW i SH4....

No, ale SH3 (obecnie podstawa naszego klanu) na razie jest "niedozdetronizowania"
http://pl.youtube.com/profile?user=FinekTSC

PL_Mirko 
Fahnrich zur See

Kraj:
poland

Imię: Mirek

#24  Wysłany: 7 Październik 2015, 20:47   

@G-Point
Dla Ciebie nie ma żadnej gry wartej określenia mianem symulacji - nie ma Ił'ka-2, nie ma CloD'a, nie ma BoS'a. Jest tylko SH3.
Jak każdy ortodoksa, jesteś śmieszny z tą swoją uporczywie, wprost maniakalnie powtarzaną od lat „prawdą”. Pewnie nawet, gdy dożyjesz 100 lat, czego Ci życzę, nadal będziesz powtarzał „Tylko SH3”.

Tak SH3 jest fajną grą, ale ma swoje słabe punkty – tekstowe pliki konfiguracyjne, które umożliwiają nawet nie gimbusowi, a 8 latkowi modyfikować realizm i to nawet w grze online. O konfiguracji, a więc i realizmie powinien decydować host, a nie client. I to jest najważniejsza słabość SH3.

BTW
Z takim obrazkiem na większości for byłbyś zbanowany za ”obrazę uczuć religijnych”.

PL_Daritto 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Darek

#25  Wysłany: 7 Październik 2015, 21:05   

PL_Mirko napisał/a:
@Daritto
Z tego co wiem w WoT można grać tylko czołgami, samoloty to są w innej grze WG - WoWp.

Heh, niefortunnie użyłem skrótu WoT - chodziło mi oczywiście o War Thunder :)

PL_Renegat 
Leutnant zur See

Kraj:
poland

Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3

#26  Wysłany: 7 Październik 2015, 23:37   

Witajcie
Ze swojej strony nie wiele mogę dołożyć zaznaczyłem tylko pozycje w które mogę....(aczkolwiek nie do końca) zagrać już piszę:
SH III +UTW =cud,miód,orzeszki
SH IV - tu niestety mało pływałem ogólnie nie mój klimat,jednak zawsze można popróbować
SH V - mogę pływać wyłącznie dla towarzystwa ....... :cenzura:
Zaznaczyłem w ankiecie jeszcze DW ..... jest tylko problem taki że jestem zupełnie zielony i nie mam pojęcia jak to ugryźć :beksa: a z racji wieku niestety angielski ja nie znaju no i mam problem.
Co zaś tyczy się " WT, WOT, WOW" nie, dziękuję to nie dla mnie ale tu i nie o mnie idzie więc co tam kto lubi .
Obecnie brak czasu na dniach format następnie instalacja itd.jak już się uporam pokażę się na vento.

sNr 
Stabsoberbootsmann

Kraj:
poland

Ostrzeżeń:
 999/3/6
 #27  Wysłany: 8 Październik 2015, 00:51   

Twoja wypowiedź Mirko nie wnosi nic do tematu. Hmmm... Czuję ból d...py?

Guzik wiesz Mirko o U666 a atak Twój to pewnie wzorowa postawa każdego katolika. Gratulacje. Niezła faza. Mirko nie moja wina, że jesteś kolejnym religijnym oszołomem a każda religia jest 'hifem czachy' powodującym kolejne wojny, jatki i przelewy krwi co najzwyczajniej udowadnia historia.

W ciemnocie i otępieniu wytłumaczę Ci wyraźnie panie ortodoksie:

U666 to PO PROSTU U-boot który istniał jest dla mnie dość wyjątkowym okrętem.

Dlaczego? Ponieważ przez 4 patrole uczestniczył w działaniach aż 14 różnych wilczych stad guzik topiąc a to nie lada numer.

Mimo nikłych sukcesów faktycznie takową włóczęgę zaliczyli i szacunek się im należy za zacięcie bo tymi czynami udowodnili Kriegsmarine, że mord nie musi być podstawą sukcesu ale mężny czyn.

Może oni specjalnie nie chcieli mordować tylko po prostu unikali konfliktów. Coś pokazać musieli i pewnie mieli gorąco za takowe małe sukcesy. Mord nie jest sukcesem i za to ich lubię. Byli ale może udawali, że próbowali. Kto wie?

Trochę dystansu więc Mirko bo zaślepia Cię typowa nienawiść religijna a ja stworzyłem ten awatar tylko z sympatii dla tego nieco wyjątkowego okrętu Kriegsmarine co był gdzie miał być i prawdopodobnie raz atakował bo się musiał bronić a drugi raz by się od nich odwalono, że unikają zatapiania .

Wrzucasz mnie od razu do kociołka swoich wierzeń - nie, nie jestem satanistą bo by być satanistą trzeba w coś wierzyć a ja za berbeluchy podziękuję bo mnie na bełty zbiera po nich.

Ja wierzę w jedno:

Kiedyś istoty wkurzone zasyfianiem kosmosu przez tutejsze próby atomowe (a było ich już zdrowo ponad 2000 o czym pewnie nie wiesz) i inne działania zakłócające współistnienie pojawią się po to by zrobić z największymi szkodnikami dla kosmosu ostateczny porządek - tak, z nami baranami... prymitywnym planktone wszechświata s...jącymy w nie swoim ulu - czyli jakże durnymi ludźmi....

Jestem po prostu wolnym człowiekiem: tworzę, działam, nie czynię źle starając się Wam pomagać. Wcale nie muszę lubić tego co Ty ani być częścią tego czegoś co takie dobre a wywołuje w Tobie tyle agresji. Wierz sobie w co chcesz ale to Twoja baja nie moja i Twój problem. Jak coś w co wrzucasz rodzi agresję - zmień dilera bo Ci szkodzi.

Nie - nie jestem ortodoksem, że nie widzę świata poza SH3. Wyraziłem się jasno co i dlaczego. Praca nad KOTA II jest naprawdę ciężką a Twoje słowa obrzucają ją gównem co jest totalnym dnem z Twojej strony. Gratulacje. Pochwal się. Rydzyk pewnie ejakuluje na czubku anteny.

W przeciwieństwie do Ciebie ja cudzą pracę szanuję i bardzo pochwalam działanie Jacka za pomysł zebrania wszystkich misji w pakiet. Wręcz mu chętnie w tym pomogę i już tworzę instalator z muzyką w tle i grafiką.

To, że napisałem parę uwag - wcale nie znaczy, że szkodzę. Miejcie wyj...ne ale chciałem wesprzeć opinią. Może komuś się choć wyraz przyda. Nevermind.

Co do latania to trochę mało pasuje do tematyki tego forum dlatego się nie wypowiadałem.

Nie mam też nic przeciw IL-2: Sturmovik-owi z HSFXem w Expert Mode w którym przy starcie Mirko byś wyrżnął takiego orła, aż by cała parafia 'o kur...a' krzyknęła - stąd me zdanie o Twoim kochanym War Thunder, co się nadaje do zabawy wyłącznie małolatom i nie kontaktującemu już nieco 'wapnu gaszonemu' z mocno opóźnionym zapłonem. Pewno przez to te 'pierdy w gaźnik' :lol

Albo trzymamy poziom albo schodzimy na arcade'ówki. Może polatamy se smokami w LOL?

Róbta co chceta. Nie przeszkadzam. Dopiszę parę słów i idę kimać.

Jestem też za rozważeniem IL-2: COD ale na razie nikle to widzę, bo nie wszyscy mają spawarki w pokoju do uciągną. Taka mała propozycja.

Za SH4? Jak najbardziej. Można zajrzeć w jego flaki ale musiałbym się wyposażyć w UM. Może bym to jakoś rozwalił i dałoby się multikować. Nie wiem. Pacyfik czy Atlantyk? Może jednak jakaś odmiana z modami bez większych kwachów?

Ja sobie na boku pogram w Silent Hunter I. Jest cool! Na C.E i maksie 'żółtki' gonią czasem i ponad 4 godziny. To jest dopiero jazda :pocieszenie:

Pozdrawiam!

PS. ...a jak ktoś mój post odbiera za agresję - to na psychotropy mocno wyciszające...

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

#28  Wysłany: 8 Październik 2015, 07:36   

A możecie OBAJ przestać?

Cytat:
Nie - nie jestem ortodoksem, że nie widzę świata poza SH3. Wyraziłem się jasno co i dlaczego. Praca nad KOTA II jest naprawdę ciężką a Twoje słowa obrzucają ją gównem co jest totalnym dnem z Twojej strony. Gratulacje. Pochwal się. Rydzyk pewnie ejakuluje na czubku anteny.

Zarzucasz Mirko, że ty tylko wypowiadasz zdanie, a jak on wypowiada, to sam mówisz, że "obrzuca gównem" i jeszcze, że "to dno". I jeszcze do tego dorzucasz mu religijne zaczepki. A potem dodajesz, że "mój post nie ma agresji"... To ironia była, tak?
Nie sprowadźcie tej dyskusji do poziomu, w którym gimbaza was pokona doświadczeniem, proszę.

Cytat:
BTW
Z takim obrazkiem na większości for byłbyś zbanowany za ”obrazę uczuć religijnych”.

A tu właśnie mamy "obaj".
Za co? Za rysunek diabełka i numer 666? Był taki U-Boot. Dodatkowo W.A.R.D.C kiedyś zwali Biało i czerwone (biało-czerwone?) diabły. I dla mnie to takie połączenie wszystkich rzeczy w jedną całość. Nigdzie też nie wychwala szatanizmu, czy nic innego. Więc za co niby miałby dostać bana.

Ps. Tak, jestem Katolikiem.
Ps2. G-P. Dlatego proszę nie mówić, ze takie darcie ryja, to wzorcowa postawa każdego katolika, opierając się na jednej grupie społecznej, która "handlując krzyżem za pomnik ich polityka" widzi "obronę wartości Chrześcijańskich".
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 8 Październik 2015, 07:36, w całości zmieniany 1 raz  

PL_Cmd_Jacek 
Viceadmiral

Kraj:
poland

Imię: Jacek

#29  Wysłany: 8 Październik 2015, 09:53   

:OFF TOPIC

TO JEST MOJA ANKIETA A NIE MIEJSCE NA WZAJEMNE OBRAŻANIE.

G-point --> proszę zmień styl pisania bo jest BARDZO prowokujący i niestety obraźliwy.

Prywatnie pisz co chcesz, ale na forum gdy KAŻDY to czyta powstrzymaj się.

Mirko, G-Point, jeśli chcecie sobie coś personalnie wyjaśniać to na PW.
ściana i tak zawsze swoje wie"

Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 8 Październik 2015, 09:55, w całości zmieniany 1 raz  

sNr 
Stabsoberbootsmann

Kraj:
poland

Ostrzeżeń:
 999/3/6
 #30  Wysłany: 8 Październik 2015, 15:56   

Ok Jacek ale nie ja zacząłem. Taka jest prawda.

Dokładnie Finek. Nigdzie bo wszelakie insynuacje na ten temat to po prostu wierutna bzdura. Zawsze lubiłem U666 bo nakosił niemal nic a był w 14 wolfpackach - dla mnie to niezwykłe a że komuś się jakieś durne numerki nie podobają to jego ból zwieracza nie mój.

Działajcie i kombinujcie. Ugotujcie z tego dobrą myśl i czyn nie zakłócony miernotą rynkową, bo trza orać profesjonalnie w tym co jest a nie brać się za automaty zaniżające skill i inteligencję graczy. Grasz w 'low level pseudo simulators' to graj jak - ja wolę coś co powoduje siódmy pot na czole i nie jestem tutaj sam.

Niestety są mniejszości co chcą zaniżyć skill większości i nie jest to zdrowe. Realizm jest po to by go używać i by dawał w kość skillując gracza, zaś arcade'ówki są po to by odmóżdżać a relaksy to były modne gumofilce za komuny :lol

Do boju zatem w siódmym pocie na czole! Skillić i niech się wrogowi na najwyższym poziomie z d...py wióry sypią.

Pozdrowionka panowie!

:papapa:

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

#31  Wysłany: 8 Październik 2015, 18:39   

Dodam, tylko, że pytanie "to była ironia" odnosiło się do "mój post nie ma agresji".

I GP. To, że Mirko cię zaczepił, to nie jest usprawiedliwianie podobnego działania. Bo wtedy obaj otrzymacie ostrzeżenia i nas nie będzie interesowało, kto zaczął.
Ktoś zaczepia/łamie regulaminy? Zgłaszamy to do odpowiedniej osoby i ona koryguje, a nie zaczynamy przepychanki!
Tym kończę temat.

Ps.
Errata do mojego postu.

Pisze :
SH3, SH3 i DW

Powinno być
Ja mogę SH3, SH4 i DW.

sNr 
Stabsoberbootsmann

Kraj:
poland

Ostrzeżeń:
 999/3/6
 #32  Wysłany: 8 Październik 2015, 18:42   

taki mały pomysł. przepraszam ale za późno na edycję

jeśli chcecie rzeczywiście odmiany i naprawdę mocnych wrażeń wymagających móżdżenia to zapewne wielu z Was posiada w czeluściach szuflad kultową serię Commados.

https://www.youtube.com/watch?v=6cNfzMr9CyY

Posiadam Commados w pełnej serii + mody. Jak pomysł siądzie - to tu jest za śmieszne pieniące cała seria w pięciu częściach: http://allegro.pl/command...5698715434.html

Testowane w multi osobiście. Genialna sprawa. Pomysł jest taki, że dzielimy się na teamy i staramy się jak najszybciej i najlepiej rozpracować gniazda szerszeni. Po całości gry piękny screenshoot i raport z polu boju.

Jest to ciekawa wojenna alternatywa wprowadzająca ciekawą rozrywkę z wrogiem. Polecam - niezapomniane wrażenia.

Nie rzucajcie się jednak na zbyt głęboką wodę startując od trójki bo dostaniecie takie pranie, że się w/w wióry z czterech liter na starcie posypią. Trójka jest to kawał naprawdę ciężkiego móżdżenia zwłaszcza podczas misji Berlin. Tam wszystko czeka by Cię zabić i nie ma że boli co cholernie dotkliwie odczułem.

Jedynka, dodatek do niej działają na P75 :szpaner: . Man of Courage jest genialny bo można już obracać widokiem. Strike Force to już FPS i nie bardzo leży do tego tematu.

Co do dodatku na pierwszą część... fanowskiego zwanego Strike in Narrow Path - 20 nowych misji w jakże genialnym świecie Commandos jest do zassania tutaj: https://sites.google.com/site/strikeinnarrowpath/downloads - smacznego!

Jak coś ja do teamu od razu zaklepuję Jacka :lol

Man of Courage jest genialny i świetnie działa na obecnych kompach a niesamowitym dodatkiem jest muzyka w czasie misji i Mateo Pascual przeszedł sam siebie tworząc ten soundtrack - klimat na maxa: https://www.youtube.com/watch?v=Fzoq-u_UcFk

Świetna i trudna dość misja z uciekającym subem Biała Śmierć pozostawiła z tej części we mnie niezapomniane wrażenia: https://youtu.be/Eq_pPh9HCrw?t=1m2s

Polecam bo zabawa w multi jest naprawdę przednia. Jak pomysł siądzie - resztę się ustali.

Pozdrawiam i znikam. Robota goni!

pepe
[Usunięty]
Kommodore

#33  Wysłany: 8 Październik 2015, 19:33   

G-Point napisał/a:

Pomysł jest taki, że dzielimy się na teamy i staramy się jak najszybciej i najlepiej rozpracować gniazda szerszeni. Po całości gry piękny screenshoot i raport z polu boju.

Niby fajnie ale ja za tym nie przepadam. Równie dobrze można grac w przygodówke point & click i robić screena i zdjęcie telefonem na stoper w jakim czasie się przeszło chapter :)

Granie MP w taka grę trochę mija się z celem bo o ile dobrze pamietam ważne było współgranie grupy (kto będzie grał mało przydatną postacią w misji?). Do tego ktoś kto zna Commandosów na wylot bedzie wiedział co robić a inni nie. A współdziałać to już lepiej w jakimś FPS bo tam liczą się umiejętności, planowanie i organizacja. Do tego dochodzi brak możliwości tworzenia nowych misji - to ostatnie zabije bardzo szybko rozgrywkę.

G-Point napisał/a:

Jest to ciekawa wojenna alternatywa

W jakim sensie alternatywa? Przecież to II WŚ - coś co zostało już wielokrotnie zjedzone i wyrzygane i jeszcze raz zjedzone (mógłbym być dosadniejszy)

G-Point napisał/a:

kawał naprawdę ciężkiego móżdżenia

Nie wszyscy chcą móżdżenia. Dla mnie liczy się instynkt walki i klimat. Do móżdżenia lepsze szachy.

Całkowicie rozumiem granie w "lżejsze gierki". To sprawia często duzo frajdy, nie jest wcale łatwo bo inni tez maja takie same szanse. Sam spedziłem dużo czasu przy WoT, WT i WTGF. Okrętów akurat narazie nie ruszyłem bo jakoś mnie to mało interesuje. Poczekam aż wyda je WT.

PL_Mirko 
Fahnrich zur See

Kraj:
poland

#34  Wysłany: 8 Październik 2015, 21:02   

Postów na tak żenującym poziomie w treści na tym forum, jeszcze nie było. Kończąc ze swej strony dyskusję, chciałem zakomunikować wszystkim, że złożyłem rezygnację z członkostwa PS na ręce Przemka.
Cytat:
Po przeczytaniu postów G-Point'a w temacie http://forum.polishseamen.pl/viewtopic.php?p=70813 pełnych wulgaryzmów, słów uważanych za obraźliwe, wypowiedzi agresywnych i obraźliwych pod moim adresem, proszę o wykreślenie mnie z listy klanu Polishseamen w trybie natychmiastowym.
Nie chcę należeć do grupy, forum, które toleruje dyskusję na poziomie tak prymitywnym jaki prezentuje G-Point.
Z poważaniem
PL_Mirko

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

#35  Wysłany: 8 Październik 2015, 21:41   

To-le-ru-je?
Eeeeeee.... My o tym samym forum gadamy? <patrzy na poprzednie posty>

PL_tes 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Marcin

#36  Wysłany: 8 Październik 2015, 22:04   

Panowie wy tak na powiaznie? Poklocic sie o najlepszejsza gierke i jeszcze strzelilisc przy tym mega focha. Ile wy macie lat? :lol
Ostatnio zmieniony przez PL_tes 8 Październik 2015, 22:04, w całości zmieniany 1 raz  

PL_Mirko 
Fahnrich zur See

Kraj:
poland

#37  Wysłany: 8 Październik 2015, 23:15   

PL_CMDR Blue R napisał/a:
To-le-ru-je?
Eeeeeee.... My o tym samym forum gadamy? <patrzy na poprzednie posty>

Nie-to-le-ru-je wygląda tak jak na obrazku niżej.

@Tes
Wystarczająco, żeby więcej nie dać się obrażać jakiemuś .....

nt.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 59.09 KB

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

#38  Wysłany: 9 Październik 2015, 08:01   

Cytat:
TO JEST MOJA ANKIETA A NIE MIEJSCE NA WZAJEMNE OBRAŻANIE.

G-point --> proszę zmień styl pisania bo jest BARDZO prowokujący i niestety obraźliwy.

Prywatnie pisz co chcesz, ale na forum gdy KAŻDY to czyta powstrzymaj się.

To z postu Jacka.

Cytat:
Zarzucasz Mirko, że ty tylko wypowiadasz zdanie, a jak on wypowiada, to sam mówisz, że "obrzuca gównem" i jeszcze, że "to dno". I jeszcze do tego dorzucasz mu religijne zaczepki. A potem dodajesz, że "mój post nie ma agresji"... To ironia była, tak?
Nie sprowadźcie tej dyskusji do poziomu, w którym gimbaza was pokona doświadczeniem, proszę.

A to z mojego.

Jak to jest tolerowanie, to ja nie wiem, co dalej.
Dodam, że my (Jacek i ja) nie jesteśmy tu (w tym dziale) moderatorami i jedyne, co możemy robić to pisać. Więc:

Zasady zwalczania braku kultury - najpierw zwróć uwagę, potem działaj gwałtownie (w tym wypadku zwrócilibyśmy się do Przema, moderatora działu).
Jak cię interesuje, to prywatnie z G-Pointem też wyjaśniałem sytuację, aby drugi raz czegoś podobnego nie napisał i jakby teraz w odpowiedzi napisał podobny post, to ban by poleciał.
Najpierw naprawiaj, potem wyrywaj chwasty.

Dodam też, że to miecz obosieczny.
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 9 Październik 2015, 08:37, w całości zmieniany 6 razy  

PL_Andrev 
Konteradmiral

Kraj:
poland

Imię: And

#39  Wysłany: 10 Październik 2015, 13:23   

Wracając do tematu:

Dla chętnych SH3. Ale osobiście dla mnie SH3 stał się za trudny no i jak to ktoś tu powiedział - pływa wyłącznie "elita" czy też "stara gwardia", która potrafi wyczekiwać godzinę na ten jeden, jedyny moment. Mnie i setki innych "casuali" nie interesuje taka gra. Wolałbym się pobawić w ciuciubabkę z "ludzką" eskortą, która skutecznie pilnowałaby konwoju, ale i sama popełniała błędy przy ataku na suba.

Stoi u mnie już Dangerous Waters który czeka tylko na okazję wspólnej gry (a właściwie na odrobinę czasu).

Niezależnie od opinii kolegów o jakości wykonania "symulatora" zagrałbym też w SH5, niestety nie wiem czy obecne dostępne wersje cyfrowe wspierają mody (na subsim jest kilka mega-modów). Z tego co pamiętam Jacek grywał w multiplayer - nie wiem jednak czemu chłopaki przestali grywać.

Przyszłościowo - Warthunder. Tryb symulacji czołgów jest dość interesujący (a i nie trzeba mieć joya i obsługiwać wirtualne orczyków), więc szansa na sensowną "myszkową" obsługę okrętów jest. Ale jak widzę że do tej pory nie ma edytora misji czołgowych (chociaż rzeczywiście problemem są mapy, które są paskudnie ubogie w szczegóły przy grze czołgiem).
Pytanie - kiedy dostaniemy grywalną, edytowalną flotę do gry?
Za lat 3? 5?
:zimniutko:
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 10 Październik 2015, 13:26, w całości zmieniany 2 razy  

PL_olek0849 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3

#40  Wysłany: 10 Październik 2015, 14:06   

Andrev narazie wprowadzają brytyjczyków na czołgach.W dywizjonie ktoś mówił że coś w przyszłym roku mają napisać co gdzie i jak z okrętami

Odpowiedz do tematu