Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 29 Maj 2016, 00:25 Purple Bay III - 2016-05-29
I jeszcze jeden patrol zagraliśmy dzisiaj. Ja (na Harushio) + Olek (na Vikingu) przeciwko Pepe (na Udaloy-u) + U-96 (na Alfie).
Dosyć szybko ustaliłem pozycję Alfy.
Promowałem linka i Olek mógł zaatakować. Niestety w trakcie ataku, został zestrzelony przez Pepe. Ja śledziłem Alfę i wypuściłem swoje rybki.
W sumie 4 poszły dwie pasywne i dwie aktywne. Efekt: U-96 poszedł na dno. Zająłem się flotą desantową i Udaloyem. Uszkodziłem wrogi okręt i wystrzeliłem do Pepe. Niestety zostałem wykryty i zatopiony atakiem śmigłowca.
Tak więc osiągnęliśmy połowiczny sukces. Alfa na dnie i uszkodzony okręt desantowy. Dodatkowo Ivan Rogov zatopiony bratobójczym atakiem Pepe .
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 29 Maj 2016, 00:40
Noooo panyyyy...
Jak widac ALFA to nie wszystko w kazdym razie....
powiedzial Przemo zatop kurnia tych amerykancow.... i co
i dupa...
ale ale KIM powiedzial "czekamy na Echo"
No i Ivan rogov
poszedl na dno po pepe rozpusil zaloge bo pilllii
Pepe poplynol na:
Dzieki za ciekawy patrol ))
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 29 Maj 2016, 00:44, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 29 Maj 2016, 12:52
Powiem ci że robiłem do twojej grupy dwa podejścia, ale żadne nie pozwoliło mi odpalić pocisków. Nie wspominając że nie dostałem żadnego ostrzeżenia o pociskach z ESM
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#5 Wysłany: 29 Maj 2016, 14:41
Ech Pepe nie rób ze mnie idioty, włączyłem ESM i MAD, a Grupe miałem bodajże z linka czy Visuala... Do tego zalokowałem cel i jakoś przycisk fire nie chciał się włączyć, najlepsze że jak sobie odpuściłem atak na grupę i poleciałem polować na Przema to jak już pole w którym musi być cel wychodziło poza cel na chwilę (sekunda dwie) się przycisk aktywował i deaktywował....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum