Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#23 Wysłany: 8 Czerwiec 2017, 12:51
PL_CMDR Blue R napisał/a:
PL_Cmd_Jacek napisał/a:
Rudolf "Rudi" von Amelunxen
karta losowa.
Niestety nie mam czasu by do tego przysiąść. Zdaje się na los.
To tylko miasto rodzinne podaj
Oluś? Może być postać?
Benzburg
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#25 Wysłany: 8 Czerwiec 2017, 21:44
No to niech będzie Kolonia.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
No to 2/5+
I jak na razie środek wypada na Frankfurt nad Menem...."Fulda Gap" lub kierunek Schweinfurt.
"7 dni do Renu"... Ale wy pewnie je zamienicie na 7+
Dobrze, zaktualizowałem też plik do tworzenia postaci, zgodnie z sugestiami Kanarona, że jest nieczytelny Zapraszam do dalszego zgłaszania się.
Inne:
Przystojny, bezdzietny, rozwiedzony, biseksualista, ekshibicjonista ale przede wszystkim nudysta kochający przyrodę. W pracy zawsze stara się utrzymać harmonię pomiędzy środowiskiem a ingerencją człowieka, pomimo nieskrywanego podziwu dla śmiałych projektów inżynierskich łagodnie ujarzmiających siły natury.
(Yannik jest jednym z bardziej uznanych inżynierów w regionie).
Prywatnie:
Dochodzi do siebie po rozwodzie z żoną (5 miesięcy temu), która nie tolerowała jego preferencji seksualnych. Sam odkrył je niespełna 1.5 roku temu podczas ferii zimowych w lasach Szwarcwaldu. (Złamał poważnie nogę na nartach i właśnie szpitalu miał jednocześnie romans z pielęgniarzem i uroczą panią rehabilitant - razem tworzyli trójkąt).
Po powrocie całkiem zerwał z nimi kontakt. O tym epizodzie wie tylko jego żona. Yannik uważa, że romans nie miał większego wpływu na ich relacje - wg niego zaważył brak możliwości spłodzenia potomstwa. Oboje podejrzewali się wzajemnie o bezpłodność jednak żadne z nich nie zdecydowało się na badania. W tak małym miasteczku wieści rozchodzą się zbyt szybko.
Goli klatę
Ostatnio zmieniony przez pepe 11 Czerwiec 2017, 10:43, w całości zmieniany 1 raz
Niebieskooki, blondyn?
I to z takimi zainsteresowaniami? Adolf się w grobie przewraca
I jednak nie Berlin wraz z Gooferusem? Szkoda
Ale skojarzył mnie się Oddball z twoimi umiejętnościami
Big Joe: Dlaczego nie pomagasz naprawiać czołgu?!
Oddball: Człowieku. Ja nimi dowodzę. Nie wiem, jak one działają.
Bo po co? Od tego masz załogę. A twoje opanowanie jest I.M.P.onujące
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 11 Czerwiec 2017, 13:13, w całości zmieniany 2 razy
pepe [Usunięty] Kommodore
#31 Wysłany: 11 Czerwiec 2017, 13:20
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Ale skojarzył mnie się Oddball z twoimi umiejętnościami
Big Joe: Dlaczego nie pomagasz naprawiać czołgu?!
Oddball: Człowieku. Ja nimi dowodzę. Nie wiem, jak one działają.
Feldfebel Stumpf został przeniesiony do rezerwy, na jego miejsce wyznaczono Cerika Remusa, syna pewnego podwodniaka z czasów drugiej wojny.
1985-32 = 1953
A więc nie może być to Klaus Remus, poległy w 1940 roku. A wiec Gerhard Remus? Tylko on miał wtedy 37 lat.
Na pewno nie chodziło ci o wnuka podwodniaka?
Imię: Michał
#37 Wysłany: 28 Luty 2018, 19:01
Uznajmy ze chodziło o wnuka. Coś mi wyliczeniowo nie wyszło (może dlatego ze myślałem ze ii wojna wybuchła w 1968), ale wtedy Cedrik będzie miał około 27 lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum